Nextradio



Rádio bez internetu do mobilu.

Hodnocení

(3.7 - 10 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Nextradio

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

http://nextradioapp.com/

Web programu:

http://nextradioapp.comNeznámý

Počet stažení:

424x   (tento týden: 4x)

Operační systémy:

10

Popis Obrázky (0) Diskuze (0) Další verze (1)

NextRadio je mobilní aplikace přes kterou můžete poslouchat rádio i bez nutnosti internetu. Pokud jste dosud nemohli poslouchat rádio, neboť jste neměli internetový signál, nebo vám došla volná data s touto aplikací se vše změní. S aplikací NextRadio dokážete chytit všechny dostupné rádiové stanice i bez internetu. Nemusíte si stahovat hudbu do mobilního telefonu jen proto, abyste ji mohli poslouchat i bez internetu. Nyní si můžete bez internetového připojení pustit rádio, stačí když mobilní aplikace NextRadio najde stanici – NextRadio stahuj a nebuď závislí na připojení k internetu.

NextRadio download

Pokud hledáte aplikaci, se kterou si naladíte kdekoli rádio už hledat nemusíte. Program do mobilních telefonů NextRadio zdarma si můžete kdykoli stáhnout a poslouchat rozhlasové stanice. Postačí, pokud má váš mobilní telefon FM modul. NextRadio ke stažení je nyní v nabídce zdarma. Funguje stejně jako jiné aplikace pro poslech internetových rádií. Jeho výhodou ale je fakt, že vám šetří kapacitu baterie a hlavně mobilní data, která v tomto případě vůbec nepoužíváte. NextRadio download free – tuto nabídku by měli využít všichni, kdo nechtějí utrácet data k poslechu internetového rádia. Ty si můžete odložit na něco důležitějšího. Jednoduché používání aplikace zvládne i začátečník. Prostřednictvím NextRadio apk máte k dispozici seznam dostupných rozhlasových stanic a informace o aktuálním vysílání (případně o změnách ve vysílání). S výběrem, kterou stanici poslouchat vám pomůže samotná mobilní aplikace. Vybrat si můžete podle frekvence, na které stanice vysílá, podle názvu nebo podle žánru.

NextRadio Android / Mac

Tato mobilní aplikace bude fungovat pouze v mobilních telefonech s Androidem. Ať už se rozhodnete vyhledat v prohlížeči výraz NextRadio download Android free, nebo NextRadio stáhnout zdarma získáte offine rádio. Ať už nechcete platit za mobilní data navíc, nemáte přístup k internetu, nebo vás hudba v mobilu přestala bavit zkuste rádio s NextRadio apk. Alternativní aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem iPhone jistě naleznete na internetu, nebo si stáhněte hudbu do mobilu. [wp-faq-schema accordion=1]

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Nextradio.



Počet nalezených starších verzí: 1

Nextradio 3.0

10

0 kB 6.9.2022 stáhnout zdarma


Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Nextradio?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Onlyoffice 7.4.0.163

Náhrada za MS Office zdarma.

Freeware

0 kB

Calcpad 6.1.6

Vědecká kalkulačka.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Spacemonger 2.1.1

Porovnání velikosti souborů.

Freeware

0 kB

Lightburn 1.4.0.1

Import artworku.

Freeware

0 kB

Wifiinfoview 2.91

Informace o Wifi.

Freeware

0 kB

Obd Auto Doctor 4.3.2

Diagnostika auta.

Freeware

0 kB

Advokátní Kalkulačka 3.34

Výpočet odměny a poplatků.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 je soubor kancelářských programů, které využijete i v domácnosti a při studiu. Možnost dotykového režimu a množství vylepšených funkcí vás přesvědčí o jeho kvalitách a schopnostech.

2618

Freeware

Powerpoint Zdarma

Společnost Microsoft má jeden z nejpropracovanějších kancelářských balíků Microsoft Office. Ať už stáhnete po kterékoli verzi jednoduchost, přehlednost a užitečné funkce si vás získají. Součástí tohoto balíčku je i program PowerPoint. Powerpoint je program vhodný pro přípravu a prohlížení pr

1967

Freeware

Word Zdarma

Word je program, ve kterém můžete vytvářet a upravovat textové dokumenty. Tento program je součástí kancelářských balíčků, které obsahují i ​​jiné programy – vytváření tabulek, prezentací apod.

1904

Freeware

Floorpad

Kreslení projektů.

1821

Freeware

Google Sketchup 19.3.253

3D návrh interiéru.

1784

Freeware

Office 2016

Office 2016 je nejvhodnějším kancelářským balíčkem nejen pro běžné domácnosti, školáky či podnikatele, ale i obchodníky a profesionály, kterým záleží na přesnosti, rychlosti a efektivnosti kancelářských programů.

1356

Freeware

Microsoft Office 2010

Nejstahovanější kancelářský program na světě.

1221

Freeware

Peněžní Deník 1.4

Jednoduché účetnictví.

1211

Freeware

Kompas Do Mobilu

Kompas do mobilu je aplikace, kterou už většina mobilních telefonů má. Pokud ji ale váš mobil nemá, můžete si kompas do mobilu stáhnout.

856

Freeware

Lupa Na Mobil

Lupa na mobil nebo zvětšovací sklo na mobil jsou názvy aplikací, které v mobilním telefonu určitě využijete. Princip fungování lupy zná asi každý z nás. Díky zaoblené čočce se předmět nebo písmena před lupou zvětší a my ho můžeme lépe pozorovat, nebo přečteme i ta nejmenší písmena. Po zapnutí této a

771

Freeware

další programy »



logo

9263 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 12 hodinami

TOPlist