KAUFLAND CARD - Akce a letáky do mobilu (aplikace)3.0



Kaufland je aplikace obchodního řetězce, se kterou budete vědět vždy o nejnovějších akcích, výhodných slevách a dobrých nákupech jako první.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu KAUFLAND CARD - Akce a letáky do mobilu (aplikace) 3.0

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

3.0

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

https://www.kaufland.de/

Web programu:

www.kaufland.deNeznámý

Počet stažení:

29x   (tento týden: 2x)

Operační systémy:

10

Popis Obrázky (0) Diskuze (0) Další verze (0)

Kaufland je aplikace obchodního řetězce, se kterou budete vědět vždy o nejnovějších akcích, výhodných slevách a dobrých nákupech jako první. Získejte slevové kupóny ale také výborné recepty přímo do mobilu zdarma.   Nejnovější verze Kaufland ke stažení zdarma je aplikace, která vám pomůže při nákupech. Kromě informací o cenách a slevách získáte také recepty. To ale není všechno, co tato aplikace nabízí. Stahuj Kaufland. Kaufland download App Kaufland ke stažení zdarma je výborná nákupní aplikace. Ať už si chcete nakoupit, získat přehled o akcích nebo zboží s výhodnou cenou v této aplikaci to najdete. Chcete si uvařit dobrý oběd? V mobilní aplikaci Kaufland zdarma naleznete spoustu chutných receptů.   Pokud jste v aplikaci našli recept a chybí vám ingredience můžete si je přidat do nákupního seznamu, který je součástí programu. Zapište si do něj vše co potřebujete nakoupit a už na nic nezapomenete. S vyhledávačem aktuálních nabídek můžete ušetřit pár eur při nákupu potravin.   V aplikaci Kaufland zdarma můžete sbírat věrnostní body na Kaufland Card, využívat slevové kupóny a získávat online slevy. Stačí si jen stáhnout aplikaci, začít nakupovat a využívat při tom všech výhod, které aplikace nabízí. Kaufland Android / iPhone Součástí aplikace je i funkce, se kterou naleznete nejbližší obchod. Použitím filtru si můžete najít i nejbližší speciální obchod například s e-nabíječkou. Vyměňte věrnostní kartu ve vaší peněžence (Kaufland Card) za aplikaci, se kterou získáte mnohem více.   Pokud již máte v mobilu více aplikací obchodních řetězců s věrnostním programem (např. aplikace Lidl Plus ) přidejte si k nim další užitečnou aplikaci Kauflad. Aplikaci naleznete na internetu ke stažení zdarma na Google Play a také v App Store. Stačí si jen vybrat aplikaci kompatibilní s vaším zařízením   Kaufland download Android Kaufland download iPhone ( zde )  

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu KAUFLAND CARD - Akce a letáky do mobilu (aplikace).



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu KAUFLAND CARD - Akce a letáky do mobilu (aplikace).



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu KAUFLAND CARD - Akce a letáky do mobilu (aplikace)?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Onlyoffice 7.4.0.163

Náhrada za MS Office zdarma.

Freeware

0 kB

Calcpad 6.1.6

Vědecká kalkulačka.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Spacemonger 2.1.1

Porovnání velikosti souborů.

Freeware

0 kB

Lightburn 1.4.0.1

Import artworku.

Freeware

0 kB

Wifiinfoview 2.91

Informace o Wifi.

Freeware

0 kB

Obd Auto Doctor 4.3.2

Diagnostika auta.

Freeware

0 kB

Advokátní Kalkulačka 3.34

Výpočet odměny a poplatků.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 je soubor kancelářských programů, které využijete i v domácnosti a při studiu. Možnost dotykového režimu a množství vylepšených funkcí vás přesvědčí o jeho kvalitách a schopnostech.

2618

Freeware

Powerpoint Zdarma

Společnost Microsoft má jeden z nejpropracovanějších kancelářských balíků Microsoft Office. Ať už stáhnete po kterékoli verzi jednoduchost, přehlednost a užitečné funkce si vás získají. Součástí tohoto balíčku je i program PowerPoint. Powerpoint je program vhodný pro přípravu a prohlížení pr

1967

Freeware

Word Zdarma

Word je program, ve kterém můžete vytvářet a upravovat textové dokumenty. Tento program je součástí kancelářských balíčků, které obsahují i ​​jiné programy – vytváření tabulek, prezentací apod.

1904

Freeware

Floorpad

Kreslení projektů.

1821

Freeware

Google Sketchup 19.3.253

3D návrh interiéru.

1784

Freeware

Office 2016

Office 2016 je nejvhodnějším kancelářským balíčkem nejen pro běžné domácnosti, školáky či podnikatele, ale i obchodníky a profesionály, kterým záleží na přesnosti, rychlosti a efektivnosti kancelářských programů.

1355

Freeware

Microsoft Office 2010

Nejstahovanější kancelářský program na světě.

1221

Freeware

Peněžní Deník 1.4

Jednoduché účetnictví.

1211

Freeware

Kompas Do Mobilu

Kompas do mobilu je aplikace, kterou už většina mobilních telefonů má. Pokud ji ale váš mobil nemá, můžete si kompas do mobilu stáhnout.

855

Freeware

Lupa Na Mobil

Lupa na mobil nebo zvětšovací sklo na mobil jsou názvy aplikací, které v mobilním telefonu určitě využijete. Princip fungování lupy zná asi každý z nás. Díky zaoblené čočce se předmět nebo písmena před lupou zvětší a my ho můžeme lépe pozorovat, nebo přečteme i ta nejmenší písmena. Po zapnutí této a

771

Freeware

další programy »



logo

9263 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 26 minutami

TOPlist