Xara Photo & Graphics Designer365



Xara Photo & Graphic Designer je perfektním, ekonomickým řešením pro snadnou a rychlou kresbu, práci s fotografiemi, tisk, tvorbu ilustrací nebo tvorbu grafiky určené pro použití na webu.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Xara Photo & Graphics Designer 365

Licence:

Trialware

Licence:

Trialware

Číslo verze:

365

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

xara.mokry.cz

Web programu:

http://www.mokry.czNeznámý

Počet stažení:

23x   (tento týden: 0x)

Operační systémy:

Vista/7/8/10

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Xara Photo & Graphic Designer je perfektním, ekonomickým řešením pro snadnou a rychlou kresbu, práci s fotografiemi, tisk, tvorbu ilustrací nebo tvorbu grafiky určené pro použití na webu. Jediná aplikace nabízí flexibilní nástroje pro libovolnou kreativní grafickou tvorbu, ať už jde o vektorové kresby, DTP, kompozice fotografií, webovou grafiku nebo Flash animace. Hlavní rysy Díky výkonnému renderovacímu jádru patří Xara Photo & Graphic Designer mezi nejrychlejší grafické softwarové produkty. Podpora řady formátů pro import a export grafiky řady formátů usnadňuje spolupráci s ostatními uživateli a využití dalších aplikací. Podporovány jsou všechny běžné rastrové formáty (GIF, JPEG, BMP, PNG, TIFF, PSD,…), import fotografií ve formátu RAW nebo Photo HD (jen Designer Pro), klíčové vektorové formáty (PDF, AI/EPS, EMF, WMF, SVG, některé verze CDR a CMX,…). Práci na webové grafice usnadňuje integrace s aplikací Dreamweaver, možnost exportu ve formátu Flash nebo animovaný GIF a generování HTML kódu a JavaScriptů pro interaktivní grafické prvky webových stránek. Podpora zpracování vícevrstvých 32 bitových bitmap s alfa-kanálem (částečně průhledných). Nástroje Direct Action Tools umožňují v reálném čase vytvářet aplikovat řadu efektů: průhlednost, přechody, stíny, výplně, obrysy, zkosení, 3D tvarování,… Realistické zobrazení celých objektů při manipulaci. Nepohybuje se tedy jen obrys, ale celý objekt. Maximální kvality zobrazení objektů na obrazovce umožňuje dosáhnout rychlé, automatické vyhlazování okrajů. Unikátní nedestruktivní nástroje pro editaci fotografií umožňují zachovat vysokou kvalitu původního snímku, bez ohledu na to kolikrát již byl editován, a kdykoliv vrátit provedené úpravy. Xara Photo & Graphic Designer nabízí integrovány všechny nástroje pro běžné úpravy fotografií (oříznutí, otočení, zaostření, ….), dále nástroj pro korekci perspektivy, tvorbu panoramatických snímků nebo zvětšování s ohledem na obsah (snímek je zvětšen nebo zmenšen, ale proporce vybraných důležitých částí snímku zůstanou zachovány). Xara Photo & Graphic Designer podporuje zásuvné moduly pro Adobe Photoshop. Rychlost, jednoduchost, přehledné intuitivní uživatelské prostředí dělá z aplikace Xara Photo & Graphic Designer populární prostředek pro tvorbu ilustrací. Další vlastnosti Nástroj Photo Magic Erase Tool umožňující rychlé a snadné odstranění zvolených objektů z fotografií a automatické vyplnění vzniklého prostoru pozadím vytvořeného dle zbývajících částí fotografie. Možnost kopírování a vkládání celých stránek uvnitř dokumentu nebo mezi dokumenty, včetně rozměrů stránky, hladin a dalších atributů stránky. Možnost editace seskupených objektů ve zvláštním okně. Možnost snadného přepínání mezi otevřenými dokumenty prostřednictvím záložek. Automatické aktualizace všech výskytů opakujících se objektů na vytvářených webových stránkách. Snadné a vylepšené zobrazení náhledu vytvářené webové stránky tak, jak bude zobrazena vašim webovým prohlížečem.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Xara Photo & Graphics Designer.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Xara Photo & Graphics Designer.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Xara Photo & Graphics Designer?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Freeware

0 kB

Pivot Stickfigure Animator 2.2.7

Tvorba animací figurek.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Iphotodraw 2.6.6728

Vkládání poznámek do fotek.

Freeware

0 kB

Photoscissors 6.0

Odstranění objektů z fotografií.

Freeware

0 kB

Mtpaint 3.31

Grafický program.

Freeware

0 kB

Jpegmicro 2.4

Zmenšit velikost obrázků.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Skicař

Kreslení online.

2454

Freeware

Gimp 2.10.14

Úprava fotek.

821

Freeware

Picasa 3.9

Úprava fotek.

600

Freeware

Weto Liberta 1

Weto Liberta je grafický program určený pro navrhování konstrukcí střech. Zobrazí náčrt a také množství použitého materiálu.

502

Freeware

Jpeg Resampler 6.04

Úprava velikosti obrázků.

376

Freeware

Photofiltry 10.14.0

Úprava fotek.

331

Freeware

Pcon.planner 8.3

pCon.planner je grafický program pro navrhování 3D interiérů. Ať už plánujete návrh interiéru kanceláře nebo vlastního bytu tato aplikace vám s tím pomůže. Nejnovější verze pCon.planner může být i ve vašem počítači zcela zdarma.

266

Freeware

Multifoto 20.03

Tvorba fotek.

110

Freeware

Paint.net 4.2.13

Paint.NET je chytrý program pro úpravu fotek. Jednoduché použití ocení začátečníci a řada funkcí pokročilí uživatelé.

63

Freeware

Fotor 4.2.4

Úprava obrázků.

56

Freeware

další programy »



logo

9254 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist