progeCAD Professional CZ 201616.0.6.6



progeCAD Professional je špičkový 2D/3D CAD software, který je určen především pro 2D kreslení.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu progeCAD Professional CZ 2016 16.0.6.6

Licence:

Demo

Licence:

Demo

Číslo verze:

16.0.6.6

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

SoliCAD, s.r.o.

Web programu:

http://www.solicad.comNeznámý

Počet stažení:

32x   (tento týden: 2x)

Operační systémy:

XP/Vista/7/8

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

progeCAD Professional je špičkový 2D/3D CAD software, který je určen především pro 2D kreslení. Aplikace stejně jako všeobecně známý AutoCAD ukládá a otevírá výkresy ve formátu *.dwg/*.dxf, umí také přímo otevřít *.dgn/*.dwg/*.dxf soubory vytvořené v aplikacích Microstation a AutoCAD 2015 a jeho nižších verzích. Navíc umožňuje uložení výkresů i ve fomátu starších verzí AutoCAD, čímž je zajištěna dokonalá kompatabilita mezi programy progeCAD a AutoCAD. Při zakoupení plné verze obdržíte i konvertor PDF výkresů na klasické DWG výkresy, které lze zpětně upravovat. Dále v ceně obdržíte iCADLib správce bloků s více než 22 000 bloky, nástroj pro vektorizaci naskenovaných dokumentů a doplněk Google EarthTM pro publikaci. ProgeCAD nabízí množství funkcí jako např. expresní nástroje, ACIS objemové modelování, fotorealistické renderování, PDF, DWF, JPG tisk, správce rastrových obrázků, přechod barvy, šrafy, polygonální výřezy, eTrack (OTRAS – objektové trasování), polární trasování, EasyArch doplněk pro architekty, přizpůsobení pomocí VB, VBA, C++ LISP, DRX C++ (ARX), SDS C++(ADS). Přehled základní funkcí programu progeCAD Professional - načítá a ukládá AutoCAD® DWG od verze 2.5 do verze 2016, (soubory, se kterými pracujete každý den), - kompatibilita s Windows 8, 8.1 - progeCAD obsahuje integrované standardní AutoCAD® příkazy, - nabízí plně lokalizované uživatelské prostředí do českého jazyka, - využívá AutoCAD® menu, skripty a kompatibilitu fontů, - progeCAD obsahuje také AutoLISP® kompatibilitu, - pracuje s obrázky (vkládání a vizualizace), - obsahuje vylepšené rendrovací funkce pro prezentace, - je postaven na ACIS® objemovém modelování, - importuje a umožňuje upravit Vaše rastrové obrázky, - obsahuje nástroje pro zefektivnění a zrychlení práce, - exportuje do formátu PDF a JPG, - převádí z formátu PDF do DWG, - obsahuje více než 22 000 standardizovaných symbolů z oblasti architektury, stavebnictví, strojírenství, elektrotechniky... a dále velké množství bloků pro urychlení práce v inovovaném správci bloků "iCADLib", - obsahuje architektonickou nadstavbu EasyArch, - je to celosvětově rozšířený software a používá jej více než 270 000 zákazníků - 3D modelování (včetně spirály a šroubovice), - multi-čára (MLine), - úprava spline a křivek, - oddělené šrafy a úpravy šraf, - podpora AEC objektů (objekty vytvořené v Architectural Desktop), - PDF, DWF a DGN podklad, - volný přístup do Traceparts a Cadenas obsahující kolem 100 milionů bloků, - vícenásobná editace úchopy – úprava, posun, natočení, natažení jednoho nebo více objektů, - rozlišení krátké/dlouhé kliknutí pravým tlačítkem myši, - EasyArch v metrickém a imperiálním systému, - export DWG do PDF, DWF, 3DS, DAE, STL, LWO, POV, BMP, WMF, EMF a SVG, export STL a Collada (DAE), - FlatShot. --- progeSOFT

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu progeCAD Professional CZ 2016.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu progeCAD Professional CZ 2016.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu progeCAD Professional CZ 2016?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

Image Resizer 3.1.2

Program pro změnu velikostí obrázků

Freeware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Freeware

0 kB

Pivot Stickfigure Animator 2.2.7

Tvorba animací figurek.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Iphotodraw 2.6.6728

Vkládání poznámek do fotek.

Freeware

0 kB

Photoscissors 6.0

Odstranění objektů z fotografií.

Freeware

0 kB

Mtpaint 3.31

Grafický program.

Freeware

0 kB

Jpegmicro 2.4

Zmenšit velikost obrázků.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Skicař

Kreslení online.

2473

Freeware

Gimp 2.10.14

Úprava fotek.

827

Freeware

Picasa 3.9

Úprava fotek.

604

Freeware

Weto Liberta 1

Weto Liberta je grafický program určený pro navrhování konstrukcí střech. Zobrazí náčrt a také množství použitého materiálu.

511

Freeware

Jpeg Resampler 6.04

Úprava velikosti obrázků.

380

Freeware

Photofiltry 10.14.0

Úprava fotek.

339

Freeware

Pcon.planner 8.3

pCon.planner je grafický program pro navrhování 3D interiérů. Ať už plánujete návrh interiéru kanceláře nebo vlastního bytu tato aplikace vám s tím pomůže. Nejnovější verze pCon.planner může být i ve vašem počítači zcela zdarma.

270

Freeware

Multifoto 20.03

Tvorba fotek.

115

Freeware

Paint.net 4.2.13

Paint.NET je chytrý program pro úpravu fotek. Jednoduché použití ocení začátečníci a řada funkcí pokročilí uživatelé.

71

Freeware

FLOORPAD - kreslení projektů 1.0

Máte rádi grafické programy? Potřebujete je ve své práci, studiu, nebo potřebujete program na kreslení domů zdarma? FloorPAD je program, se kterým toto všechno hravě zvládnete.

60

Demo

další programy »



logo

9264 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 17 hodinami

TOPlist