Vlc Media Player



VLC Media Player je program pro přehrávání hudby a videa v různých formátech. Funguje téměř na všech známějších platformách a hravě přehraje i poškozené či neúplné soubory.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Vlc Media Player

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

689x   (tento týden: 2x)

Operační systémy:

Windows, Mac

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

VLC Media Player je program pro přehrávání hudby a videí v různých formátech. Funguje téměř na všech známějších platformách a hravě přehraje i poškozené či neúplné soubory. Mít v počítači program na přehrání téměř jakýchkoli souborů s videom či hudbou by bylo jistě výhodné. VLC Media Player je přesně to, co hledáte. Produkt společnosti VideoLAN je nejpopulárnějším a nejpoužívanějším programem pro přehrávání audio a video souborů. Tento multimediální přehrávač je k dispozici od roku 2001 zdarma a nyní ho můžete mít i vy. Přehrávač DVD, VCD, Audio CD,... podporuje také streamování do digitálních přehrávačů médií společnosti Google (Chromecast).

Přehrávač videa

Výhodou VLC Media Player je, že se jedná opřehrávač bez kodeků (dekodéry). Všechno co k přehrání podporovaných formátů potřebuje už je v něm. Můžete si na něm prohlédnout nejen videa, ale i audio soubory v téměř jakémkoli formátu:
  • Přehrávač videa mp3
  • Přehrávač videa mp4
  • Přehrávač videa BluRay
  • Přehrávač videa DivX
  • Přehrávač videa mkv
  • Přehrávač videa mpeg
  • Přehrávač videa WebM
  • Přehrávač videa WMV
  • Přehrávač videa ogg
Kromě širokého spektra formátů, které dokáže zpracovat a přehrát umí přehrát i poškozené, neúplné či částečné audio a video soubory. To, že jde onejlepší přehrávač se můžete přesvědčit i osobně. Má nejkompletnější sadu funkcí pro přehrávání videa, synchronizaci titulků a také audio filtry. Funkce VLC Media Player
  • Změnit hlasitost, jas
  • Nastavit rychlost přehrávání (přehrát, zastavit, přeskočit, zrychlit)
  • Můžete vložit titulky do videa (stačí přidat soubor SRT do složky videa)
  • Grafický ekvalizér
  • Speciální efekty
Kromě zmíněných formátů přehraje i digitální satelitní stanice, televizní stanice a také živé video v sítích unicast, či multicast.

VLC download free

Nemusíte si stahovat několik programů pro přehrání různých formátů souborů. Video i audio soubory si můžete prohlédnout s pomocí jednoho programu. Vybrat si ten nejlepšípřehrávač videí zdarma může být docela jednoduché, pokud víte který to je. VLC Media Player je zdarma a můžete si jej stáhnout do svého počítače. Ušetří vám nejen čas, ale také místo na disku, které byste jinak zaplnili aplikacemi přehrávačů na různé formáty audio video souborů. Windows, Mac, Linux, ... je úplně jedno jaký operační systém používáte. Tento multimediální přehrávač funguje na téměř jakémkoli operačním systému.

VLC Media Player 64bit

Pokud rádi posloucháte hudbu a hledáte ten nejlepší přehrávač hudby neměl by vaší pozornosti uniknout VLC Media Player 64 – bit. Ať už máte ve svém počítači operační systém Windows, Mac nebo jiný tento program vám bez problémů půjde. Tak jako všechny jiné aplikace a programy i VLC Media Player se stále zlepšuje. Těmi hlavními inovacemi pro VLC Media Player v současnosti jsou
  • Lepší podpora zvuku
  • Hardwarové dekódování a kódování
  • Portable verze – pro mobilní zařízení
  • Změna velikosti titulků
  • A mnoho dalšího
Pokud si stáhnete nejnovější verzi VLC Media Player můžete využít i jeho pokročilé nastavení, které z poslechu hudby či sledování videa udělá perfektní zážitek.

VLC Media Player cs

Tento program si můžete stáhnout v různých jazykových verzích. Momentálně je dostupný ve více než 40 jazycích. Práce v tomto programu je jednoduchá a jistě byste to zvládli i v angličtině. Nyní si ale můžete VLC stáhnout i v českém jazyce. Flexibilní přehrávač videa zdarma je v nabídce již více než 15 let a neustále se zlepšuje. Jednoduché použití a množství funkcí, které nabízí jej stále drží na prvních příčkách oblíbenosti ze všech zbývajících přehrávačů.

VLC Media Player Windows 10

Velkou výhodou VLC Media Player je, že funguje na více operačních systémech. V podstatě je jedno zda máte Windows 10, Mac, nebo používáte jiný, případně starší operační systém. Máte-li nejnovější verzi Windows nemusíte hledat nejnovější přehrávač. Přehrávání filmů či hudby si můžete usnadnit instalováním přehrávače VLC. V závislosti na velikosti vašeho operačního systému si můžete vybrat 32 bitovou nebo 64 bitovou verzi. V podstatě platí, že 64 bitová verze běží rychleji než 32 bitová.

VLC Media Player Windows 7

Ani majitelé starších verzí Windows nemusí hledat přehrávač hudby, či program na přehrávání filmů, který by si stáhli do svého počítače. VLC Media Player může být váš zdarma. Společnost Microsoft má řadu programů pro operační systém Windows – například. Windows Media Player. Ve srovnání s VLC Media Player ale přece jen zaostává. Multiplatformový a multimediální přehrávač VLC přehraje více formátů souborů. Pokud si k tomu připočítáte další funkce, které nabízí, není nad čím uvažovat. Perfektně půjde i v operačním systému Windows 7.

VLC Media Player Mac

Najít přehrávač videa na internetu pro konkrétní operační systém nemusí být vůbec obtížné. VLC Media Player je ideální program pro přehrávání a podporu souborů v téměř všech formátech. Pokud si myslíte, že systém Mac je problém a tento program nemůžete mít mýlíte se. Se zachováním všech funkcí si jej můžete stáhnout a ihned používat.

VLC portable

Mezi oblíbené verze aplikací a programů patří verze portable. Kompletní verzi programu tak můžete bez nutnosti instalace použít v kterémkoli počítači. Tento typ programu můžete stáhnout na CD, USB paměťovou kartu,.. a mít jej tak vždy u sebe. VLC Media Player není v tomto směru žádnou výjimkou ai tento program naleznete v nabídce ve verzi portable. Můžete si ji stáhnout například. na USB a použít vždy když budete chtít. Všechny funkce nejlepšího přehrávače zůstávají zachovány a vy můžete aplikaci použít bez jediného omezení v každém počítači.

Další přehrávače médií

Na trhu existuje několik výborných přehrávačů videa. Můžete si je stáhnout za poplatek, nebo zdarma. VLC Media Player ale rozhodně vede přede všemi. V jeho prospěch hovoří nejen jeho bezplatné stažení, ale také schopnost přehrát velké množství různých formátů, poškozených souborů či možnost sledovat digitální televizi nebo live vysílání. Windows media player je sice určen pro operační systémy Windows, a je s ním plně kompatibilní, ale nedokáže přehrát tak mnoho typů souborů. Například přehrávač DVD zde nenajdete. Dříve či později si pro přehrání videa či hudby VLC Media Player budete muset stáhnout. KMPlayer je kvalitní multimediální přehrávač! Přehrává video a hudbu v různých formátech! Stáhněte a vyzkoušejte zde.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Vlc Media Player.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Vlc Media Player.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Vlc Media Player?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

FileBot 5.1.3

Organizace stažených filmů a seriálů

Shareware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Iwisoft Free Video Converter 1.2

Převod audio a video.

Freeware

0 kB

Video Flip And Rotate 1.1.40.1103

Převrácení a otočení videa.

Freeware

0 kB

Ffdiaporama 2.1.2014.0209

Tvorba videa z fotografií.

Freeware

0 kB

Mp4 Video Repair Tool 1.0

Oprava zkažených MP4.

Freeware

0 kB

Free Vob Player 1.0

Přehrávač VOB videa.

Freeware

0 kB

Ulead Videostudio 11

Úprava videa.

Freeware

0 kB

Koyote Free Video Converter 3.2

Převod video formátů.

Freeware

0 kB

Iobit Screen Recorder 1.3.0.331

Snímání činnosti na obrazovce.

Freeware

0 kB

Convert Mov To Avi 1.0

Převod formátů.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Windows Movie Maker

Chcete si z fotografií z dovolené udělat video? S jednoduchým programem pro tvorbu videí Windows Movie Maker to zvládne každý – tvorba, úprava, střih videí a množství efektů, přechodů, zvukových stop a dalších funkcí.

967

Freeware

Adobe Flash Player 30.0.0.113

Adobe Flash Player od společnosti Adobe je multimediální software, který používají miliony uživatelů internetu. Přehrává audio i video soubory v různých formátech, podporuje různé OS a je standardním doplňkem ve většině prohlížečů.

797

Freeware

Vlc Media Player

VLC Media Player je program pro přehrávání hudby a videa v různých formátech. Funguje téměř na všech známějších platformách a hravě přehraje i poškozené či neúplné soubory.

689

Freeware

K-Lite Mega Codec Pack 15.4.0

K-Lite Codec Pack je balík programů, které jsou potřebné pro kódování a dekódování audio i video souborů v různých formátech. Program je speciálně navržen tak, aby přehrával všechny oblíbené, populární a často používané zvukové i obrazové formáty.

579

Freeware

384

Freeware

Mp4 Converter 3.33.0

Převod videa.

382

Freeware

Macromedia Flash Player 8

Flash přehrávač.

377

Freeware

Sony Vegas Pro 17

Úprava video/audio.

359

Freeware

Mpc Home Cinema 1.9.7

Přehrávač.

333

Freeware

Phototofilm 3.9.2.100

Tvorba videa z fotek.

143

Freeware

další programy »



logo

9284 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 3 dny

TOPlist