Adobe Flash Player30.0.0.113



Adobe Flash Player od společnosti Adobe je multimediální software, který používají miliony uživatelů internetu. Přehrává audio i video soubory v různých formátech, podporuje různé OS a je standardním doplňkem ve většině prohlížečů.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Adobe Flash Player 30.0.0.113

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

30.0.0.113

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

740x   (tento týden: 7x)

Operační systémy:

Windows, iOS

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Adobe Flash Player od společnosti Adobe je multimediální software, který používají miliony uživatelů internetu. Přehrává audio i video soubory v různých formátech, podporuje různé OS a je standardním doplňkem ve většině prohlížečů. Nejvyhledávanější a nejpoužívanější software pro přehrávání videí a animací má název Adobe Flash Player. Software Adobe/ Adobe programy je dnes považován za internetový standard. Tento přehrávač videí a animací je instalován ve více než 90% počítačů.

Co je Adobe Flash Player?

Program, který by neměl chybět ani ve vašem počítači. Adobe Flash Player zdarma používá drtivá většina uživatelů. Je vždy první volbou po které každý sahá když chce přehrát multimediální soubory – přehrávání videa a animací, různých aplikací a často se používá i v online hrách. I přes množství podobných programů  pro přehrávání audio a video souborů je mnoho her, videí a grafických prvků vybudovaných na platformě Flash . Chcete-li aby se správně zobrazovaly ve vašem počítači potřebujete Adobe Flash Player plugin. Tento software nepracuje samostatně, proto je dostupný jako pluning tedy zásuvný modul Adobe Flash Player. Kompatibility s konkrétním operačním systémem se obávat nemusíte. Podporuje téměř všechny operační systémy (Windows, Mac a také Linux). I to je jeden z důvodů proč je Adobe Flash Player jedním z nejstahovanějších. Zadáte-li do vyhledávače výraz přehrávač do internetového prohlížeče zobrazí se vám právě tento software.

Adobe Flash Player ke stažení

Tento přehrávač multimediálního obsahu si můžete stáhnout zdarma. Programy, hry, videa, animace na internetu jsou tvořeny v programu Flash, takže pokud chcete internet plnohodnotně využívat Adobe Flash Player v češtině by měl být ve vašem počítači. Pokud máte problém otevírat některé webové stránky, nedá se vám přehrát video z internetu, nebo se vám nechce spustit hra? Chybí vám zásuvný modul Adobe Flash Player. Můžete si jej stáhnout zdarma i v českém jazyce. Stačí jen kliknout na Adobe Flash Player CZ a můžete pokračovat v surfování na internetu bez sebemenších problémů. Poslouchat hudbu, prohlížet animace či videa a jiné multimediální formáty na internetu – doplněk Adobe Flash Player vám to umožní kdykoliv. Stáhněte si tento software zdarma a užívejte si všechny jeho výhody. Pokud se obáváte jazykové bariéry stáhněte si Adobe Flash Player česky.

Instalace Adobe Flash Player

Rychlá a jednoduchá instalace Adobe sk není žádnou překážkou. Zvládne ji opravdu každý. Stáhněte si Adobe Flash Player plugin a kliknutím povolte jeho instalaci. Software Adobe se sám nainstaluje. Během instalace vás může vyznat k vypnutí internetového prohlížeče (integruje se přímo do prohlížeče). Pokud jej vypnete před instalací k výzvě nedojde. To je všechno.

Adobe Flash Player aktualizace

Adobe Flash Player je kompatibilní s téměř všemi nejpoužívanějšími operačními systémy (Windows, Mac i Linux ). Hned po stažení a instalaci se automaticky aktualizuje. Pokud je nová aktualizace dostupná veřejnosti určitě se o tom dozvíte. Hned po otevření prohlížeče se vám zobrazí zpráva o nové verzi. Následně jen klikněte na „nastavit“, nebo „ok“. Je dobré, když je při instalaci prohlížeč zavřený. Na konci počítač restartujte. Na automatickou aktualizaci je třeba chvíli počkat. Pokud trpělivost není vaše silná stránka, nebo začínáte mít problémy se spouštěním některých multimediálních souborů či zasekáváním prohlížeče můžete přejít k ruční aktualizaci - Adobe Flash Player update. Ve vlastním zájmu si můžete zjistit zda používáte nejnovější verzi Flash Player a zda máte i nejnovější aktualizaci. Na domovské stránce můžete nejnovější aktualizaci získat ještě dříve, než se výzva k její instalaci zobrazí ve vašem počítači.

Multimediální software

Pokud hledáte přehrávač videa najdete přehrávač videa. Pokud si ale chcete pouštět i hudbu a hrát hry, měli byste se ohlédnout po multimediálních přehrávačích. Nejpoužívanější, nejstahovanější a tedy i nejoblíbenější je přehrávač multimediálního obsahu Adobe Flasf Player. Flash Player zdarma podporuje širokou škálu formátů – AMF, FLV, GIF, JPEG, JSON, MP3, PNG, SWF a XML. Také umí dekódovat videa s více vlákny a zrychluje vykreslení 3D grafiky. Hardverová akcelerace – 2D a 3D hardwarová akcelerace je ve verzi Adobe Flash Player 11.0mnohem rychlejší než v předchozí verzi. Využít toho můžete i v mobilních zařízeních s operačním systémem Android.

Adobe Flash Player pro prohlížeče

Flash Player zdarma funguje ve všech operačních systémech a internetových prohlížečích. O oblíbenosti tohoto programu svědčí i fakt, že je součástí Google Chrome a Firefox. Nemusíte se obávat zda používáte nejnovější verzi. Adobe Flash Player update, tedy aktualizace programu se provádí automaticky. Pokud jste si tento přehrávač multimediálního obsahu odinstalovali můžete si jej znovu stáhnout. Ohledně internetového prohlížeče se funkčnosti či nefunkčnosti obávat nemusíte:
  • Adobe Flash Player Google Chrome
  • Adobe Flash Player Mozilla Firefox
  • Adobe Flash Player Opera
  • Adobe Flash Player Safari
Funguje v každém používaném operačním systému. Spustit audio či video soubor není s Flash Player zdarma žádný problém v kterémkoli z výše zmíněných webových prohlížečů. Jste majitelem mobilního telefonu a chtěli byste mít v něm výkonný a kvalitní přehrávač multimediálních souborů? Nyní si můžete zdarma Adobe Flash Player Android stáhnout do mobilních zařízení, která mají operační systém Android.

Adobe Flash Player Windows

Tento software je kompatibilní s operačním systémem Windows. Nemusíte hledat speciální verzi pro Adobe Flash Player Windows 7, nebo Adobe Flash Player Windows xp. Možná vás napadne hledat konkrétní doplněk Adobe Flash Player pro konkrétní internetový prohlížeč. Už hledat nemusíte. Naleznete zde nejen multimediální software pro nejnovější Windows – Adobe Flash Player Windows 10, který bude fungovat i ve starších operačních systémech Windows. Adobe Flash Player 64 bit je kompatibilní se všemi prohlížeči, které ve Windowsu či Mac máte. Adobe Flash Player 64 bit podporuje 64 bitové operační systémy a webové prohlížeče. Pokud užíváte 64 bitové prohlížeče a operační systémy rozhodně si stáhněte příslušný Adobe Flash Player plugin.

Adobe Flash Player Mac

Dalším často používaným operačním systémem je Mac. Majitelé MacBooků a tohoto operačního systému mohou také využívat doplněk Adobe Flash Player. Stačí si jen stáhnout příslušnou verzi, která bude kompatibilní Mac. Zatímco v prohlížečích Chrome a Firefox je Adobe Flash Player součástí programu v operačním systému Mac tomu už tak není. Proto si tento doplněk potřebujete stáhnout a instalovat. I když se Apple snaží dostat na trh vlastní přehrávač videa a audio bez Flash Player zdarma si nebudete moci otevřít více stránek, prohlédnout živé přenosy TV, hrát hry či prohlížet vzdělávací stránky, které jsou ve formátu Flash. V operačním systému Mac si aktualizaci Adobe Flash Player kontrolujte. Jde to jednoduše. V nabídce Apple klikněte na Předvolby systému a následně na Flsh Player. Vyberte Aktualizace a klepněte na Zkontrolovat. Pokud používáte starší verzi aktualizujte ji. Máte-li nejnovější verzi nabídka Adobe Flash Player update se vám nezobrazí.

Další Adobe programy

Společnost Adobe přestává v roce 2020 podporat doplněk Adobe Flash Player. Přesto jde stále o nejpoužívanější přehrávač multimediálního obsahu. V nabídce společnosti naleznete spoustu dalších zajímavých programů, které byste mohli využít Adobe Acrobat
  • Programy pro , vytváření, prohlížení a úpravu dokumentů ve formátu PDF. Jedná se v podstatě o soubor programů, které můžete instalovat do operačních systémů Windows, Mac a Android.
Adobe Flash Player zdarma přehrává audio a video soubory, Adobe acrobat vám pomůže s psaným textem. PDF formát můžete vytvořit a také upravit. Adobe Photoshop
  • Grafický editor pro tvorbu a úpravu bitmapové – rastrové grafiky. Umožňuje editovat a vytvářet vektorovou grafiku, kterou lze následně převést na rastrový obrázek. Úpravu fotek či tvorbu obrázků, které tento program umožňuje využívají i profesionálové.
Nemusíte se omezovat jen na přehrávání videa. S Adobe Photoshop video sice nevytvoříte (s tím vám pomůže jiná aplikace), můžete si ale pohrát například. s fotkami. Můžete retušovat, ořezávat, selektovat, malovat i kreslit. Popusťte uzdu své fantazii – tento program vám to umožní v celém rozsahu. Adobe Illustrator
  • Program pro tvorbu vektorové grafiky, se kterým hravě zvládnete vytvořit firemní logo, stylizované ilustrace, kresby, grafy, tabulky,...
Tento program se stále vyvíjí a neustále se na něm pracuje, proto v něm najdete spoustu užitečných a nových funkcí. Jednoduchost a přehlednost jsou klady, pro které sahají po tomto výkonném programu společnosti Adobe i umělci a designéři. Adobe InDesign
  • Profesionální program pro každého, kdo chce originálně a poutavě vytvářet dokumenty, elektronické knihy, či plakáty, brožurky a časopisy pro tisk. Pokud se zajímáte o reklamu, nebo máte menší vydavatelství víte, že tento program vám podstatně ušetří čas při práci s dokumenty.
Zahrnuje v sobě množství programů – od grafického návrhu na vašem počítači až po export souborů pro tisk.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Adobe Flash Player.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Adobe Flash Player.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Adobe Flash Player?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

FileBot 5.1.3

Organizace stažených filmů a seriálů

Shareware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Iwisoft Free Video Converter 1.2

Převod audio a video.

Freeware

0 kB

Video Flip And Rotate 1.1.40.1103

Převrácení a otočení videa.

Freeware

0 kB

Ffdiaporama 2.1.2014.0209

Tvorba videa z fotografií.

Freeware

0 kB

Mp4 Video Repair Tool 1.0

Oprava zkažených MP4.

Freeware

0 kB

Free Vob Player 1.0

Přehrávač VOB videa.

Freeware

0 kB

Ulead Videostudio 11

Úprava videa.

Freeware

0 kB

Koyote Free Video Converter 3.2

Převod video formátů.

Freeware

0 kB

Iobit Screen Recorder 1.3.0.331

Snímání činnosti na obrazovce.

Freeware

0 kB

Convert Mov To Avi 1.0

Převod formátů.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Windows Movie Maker

Chcete si z fotografií z dovolené udělat video? S jednoduchým programem pro tvorbu videí Windows Movie Maker to zvládne každý – tvorba, úprava, střih videí a množství efektů, přechodů, zvukových stop a dalších funkcí.

935

Freeware

Adobe Flash Player 30.0.0.113

Adobe Flash Player od společnosti Adobe je multimediální software, který používají miliony uživatelů internetu. Přehrává audio i video soubory v různých formátech, podporuje různé OS a je standardním doplňkem ve většině prohlížečů.

740

Freeware

Vlc Media Player

VLC Media Player je program pro přehrávání hudby a videa v různých formátech. Funguje téměř na všech známějších platformách a hravě přehraje i poškozené či neúplné soubory.

653

Freeware

K-Lite Mega Codec Pack 15.4.0

K-Lite Codec Pack je balík programů, které jsou potřebné pro kódování a dekódování audio i video souborů v různých formátech. Program je speciálně navržen tak, aby přehrával všechny oblíbené, populární a často používané zvukové i obrazové formáty.

549

Freeware

Mp4 Converter 3.33.0

Převod videa.

355

Freeware

354

Freeware

Macromedia Flash Player 8

Flash přehrávač.

350

Freeware

Sony Vegas Pro 17

Úprava video/audio.

335

Freeware

Mpc Home Cinema 1.9.7

Přehrávač.

309

Freeware

Phototofilm 3.9.2.100

Tvorba videa z fotek.

122

Freeware

další programy »



logo

9253 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist