Teamviewer15.1.3937



Program TeamViewer vám umožní ovládat svůj, či jiné počítače na dálku. Takovou vzdálenou správu počítače můžete provádět i ze svého mobilního telefonu. Stačí jen mít staženou aplikaci, kterou ani nemusíte instalovat. A přesto bude fungovat.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Teamviewer 15.1.3937

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

15.1.3937

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

841x   (tento týden: 12x)

Operační systémy:

Windows, Mac

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Program TeamViewer vám umožní ovládat svůj či jiné počítače na dálku. Takovou vzdálenou správu počítače můžete provádět i ze svého mobilního telefonu. Stačí jen mít staženou aplikaci, kterou ani nemusíte instalovat. A přesto bude fungovat. Ovládat svůj počítač, aniž byste museli být u něj? Zdá se vám to přitažené za vlasy? Ne, v dnešní době díky aplikaci TeamViewer to bude hračkou pro každého. Ovládání PC na dálku zvládnete i vy, aniž byste potřebovali speciální vzdělání. Vzdálená správa PC software kolik z vás už litovalo, že nemají aplikaci, která by jim umožnila ovládat počítač na dálku?

Co je to vzdálená správa počítače?

Všechny větší společnosti, kde je několik počítačů, se na jejich správě podílí jedna aplikace. Díky ní správce počítačů a sítě nemusí odejít ze svého místa a může přitom ovládat počítač na druhé straně budovy. Prostřednictvím programu se může připojit na kterýkoli počítač a vzdáleně jej ovládat - dálková zprava PC. Těchto programů je několik a TeamViewer je jedním z nich. TeamViewer je program pro vzdálenou správu počítače zdarma. Možná si řeknete, že tato aplikace se uplatní pouze ve společnostech a firmách, ale jistě se vám sejde i v domácnosti, hlavně pokud nejste u svého počítače a potřebujete zkontrolovat nějaký soubor, nebo se z domácího počítače dostat do pracovního. Abyste mohli tento program používat je třeba abyste TeamViewer app, TeamViewer apk měli instalovanou v obou počítačích. Reálně se uživatel, který se prostřednictvím aplikace připojí na váš počítač „zmocní“ vašeho počítače (myši, klávesnice,...) Na jeho obrazovce se zobrazí obrazovka vašeho počítače a on může na něm pracovat jako kdyby byl u něj. Kurzor se bude jakoby pohybovat sám, ale přitom jej bude ovládat uživatel připojený na váš počítač.

TeamViewer download (cs)

Nikdy nevíte, kdy se vám taková aplikace může sejít. Nyní si můžete tu nejlepší aplikaci TeamViewer stáhnout zdarma. Verze zdarma umožňuje připojit 10 počítačů což je pro běžné a domácí použití naprosto dostačující. Oproti jiným programům si jej můžete stáhnout zdarma. Pokud ve svém internetovém prohlížeči zadáte výraz vzdálená plocha program určitě se vám v nabídce těch nejlepších zobrazí právě TeamViewer. TeamViewer zdarma vám umožní ovládat jakýkoli počítač přes internet. Můžete pomoci známým vyřešit problém s instalací jiných programů, nebo vám někdo jiný může pomoci s vaším problémem na PC. Nemusíš vyhledávat speciální program, a ani se zaměřovat na
  • TeamViewer Window
  • TeamViewer Windows xp
  • TeamViewer Windows Vista
  • TeamViewer Windows 7
Tato aplikace je plně kompatibilní s operačním systémem Windows klidně můžete mít také TeamViewer Mac. Program Vám umožní:
  • Vzdálená správa Windows
  • Vzdálená správa Mac
TeamVeawer bude perfektně fungovat na jakékoli platformě ai pro majitele Linuxu máme dobrou zprávu - TeamViewer Linux si můžete stáhnout a užívat všechny jeho funkce. V době mobilních zařízení se tato aplikace neztratí. TeamViewer mobile funguje v mobilních telefonech s operačním systémem Android a pokud hledáte něco pro iOS máme pro vás TeamViewer iOS. Tak neváhej a TeamViewer stahuj ještě dnes. Tuto aplikaci můžete mít také v češtině.

TeamViewer online

TeamViewer Remote Desktop si můžete stáhnout do svého počítače, notebooku či mobilního zařízení. Oproti jiným aplikacím nabízejícím vzdálenou správu počítače je ideální i jako aplikace pro přenos souborů, umožní vám uspořádat videokonferenci a prostřednictvím TeamVieweru můžete sdílet audio i video soubory. Zároveň vám zajistí dostatek soukromí pomocí šifrování – umožňuje vytvoření soukromé sítě, do které se nikdo nechtěný nedostane. Pokud plánujete tento program použít jen jednou (případně zřídka), nemusíte si jej stahovat do počítače. TeamViewer lze použít i online. Místo kliknutí na „instalace“ klikněte na políčku „run“. Jakmile odsouhlasíte licenční podmínky program se otevře. TeamViewer plná verze je vám k dispozici ať už ji stáhnete do počítače, nebo ji budete jen sem – tam používat online. Abyste TeamViewer klient mohli plnohodnotně používat a spravovat jiné počítače potřebujete po otevření programu do políčka zadat ID (identifikační číslo) a heslo. Abyste se nedostali do počítače, ve kterém nemáte co dělat zobrazí se heslo na počítači, na který se chcete připojit hned jak otevřete aplikaci. Pokud patří počítač vám můžete si aplikaci TeamViewer nastavit tak, aby se zapínala vždy při spuštění počítače.

TeamViewer portable

Portable, alias přenosné verze aplikací jsou stále oblíbenější a vyhledávanější. TeamViewer portable využijete hlavně pokud máte více počítačů a potřebujete se dostat k některému z nich. Je jedno u kterého se nacházíte, s pomocí TeamViewer portable můžete spustit v jakémkoli počítači a připojit se tak rychle na svůj počítač. Můžete si TeamViewer stáhnout na USB, disk, či jiné přenosné zařízení a použít jej vždy když budete potřebovat v jakémkoli operačním systému (Windows, Mac, Linux)

TeamViewer FREE/BUY

Rozdíl ve funkcích mezi placenou verzí a TeamViewer zdarma v podstatě není tak velký. Hlavní rozdíl je v počtu počítačů, které lze prostřednictvím aplikace spojit. TeamViewer zdarma umožňuje propojit maximálně 10 počítačů. Placené verze propojí 200, 300 nebo až 500 počítačů. TeamViewer cena se pohybuje od cca 30 do 125 e za měsíc. Také vám umožní vzdálený tisk na jakékoli tiskárně (pro Mac a Windows) a další funkce, které většinou využijí větší společnosti. Pokud jste se rozhodli pro domácí použití a chcete si stáhnout verzi zdarma v závislosti na operačním systému si můžete vybrat TeamViewer 64 bit, nebo TeamViewer 32 bit. Pravdou ale je, že TeamViewer 64 bit vám bude běžet rychleji, takže máte-li možnost stáhněte si ji.

TeamViewer Quick Support

TeamViewer má několik produktů, ze kterých si můžete vybrat ten nejlepší pro sebe. Již zmiňovaná portable verze je jen jednou z nich. TeamViewer products – naleznete zde i oblíbenou verzi TeamViewer, Quick Support, kterou není třeba instalovat. Stačí ji jen stáhnout a po dvojkliku poskytnout osobě, která se chce na váš počítač dostat ID a heslo, které aplikace vygeneruje. TeamViewer QuickJoin vám zase umožní rychle se připojit k videokonferencím. Jednoduchým stažením, otevřením a zadáním údajů, které vám poskytne organizátor setkání, se můžete zapojit do diskuse kdykoli to bude nutné.

TeamViewer remote desktop

TeamViewer je program, který vám umožní ovládání PC na dálku. Tak jako všechny aplikace i tato se vylepšuje a aktualizuje. Pokud jste si stáhli starší verzi aktualizujte. TeamViewer remote deskopt si můžete stáhnout ve starší a zatím nejpoužívanější verzi. TeamViewer 13 stáhnout není žádný problém. Pouhým kliknutím si ji můžete stáhnout a instalovat do PC. Dokonce je můžete spustit i bez instalace. Patří mezi nejnovější verze spolu s TeamViewer 15, TeamViewer 14, TeamViewer 13. Verze 14 a 15 se ale dočkaly vylepšení. Lepší kvalita připojení, optimalizace serverů, nový design, a důraz na bezpečnost. Tím vynikají verze TeamViewer 2018, Team Viewer 2019. Pokud máte instalovanou starší verzi TeamViewer, jen ji aktualizujte.

Další programy pro vzdálenou správu PC

I když můžete mít ten nejlepší a nejvýkonnější program na vzdálenou správu PC zdarma není to jediný program s tímto zaměřením. Pokud vám z jakéhokoli důvodu tato aplikace nevyhovuje můžete si stáhnout jiné

AnyDesk

AnyDesk je vhodnou volbou pro všechny platformy (Windows, Mac, Linux). V počítači zabere málo místa, ale je to stále více než TeamViewer. Tento program je sice zdarma, ale nenabízí několik funkcí. Pokud vám ale jde jen o získání vzdáleného přístupu k počítači může být tím co hledáte. Umožní vám přístup do počítačů iz mobilních telefonů.

VNC Viewer

VNC Viewer je software pro ovládání PC na dálku. Stáhnout si jej můžete zdarma. K propojení dochází prostřednictvím P2P sítě (peer to peer), takže vám zajišťuje dostatek soukromí. Dříve než se ale na daný počítač připojíte je třeba aby man nainstalován program VNC Connect. Následně se vy, jako VNC klient můžete připojit na počítač.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Teamviewer.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Teamviewer.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Teamviewer?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Vnc Viewer 7.5.1

Vzdálený přístup k PC.

Freeware

0 kB

Hook Vpn 1.0

Aplikace.

Freeware

0 kB

Lan Speed ​​Test 3.4

Měření rychlosti přenosu dat.

Freeware

0 kB

Advanced Ip Scanner 2.5.3850

Skenování IP adres / LAN sítí.

Freeware

0 kB

Wifi Sistr 1.0.2678.17860

Sledování kvality Wi-Fi.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Ifb - Facebook Interface 1.0

Facebook na plochu PC.

Freeware

0 kB

Aeroadmin 4.7

Vzdálená správa PC.

Freeware

0 kB

Virtual Router 1.0

Pc program.

Freeware

0 kB

Bluetooth Radar 2.2

Hledání bluetooth.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Teamviewer 15.1.3937

Program TeamViewer vám umožní ovládat svůj, či jiné počítače na dálku. Takovou vzdálenou správu počítače můžete provádět i ze svého mobilního telefonu. Stačí jen mít staženou aplikaci, kterou ani nemusíte instalovat. A přesto bude fungovat.

841

Freeware

Freerapid Downloader

Download manager.

559

Freeware

Internet Download Manager 6.36 build 5

Internet Download Manager je výborným programem, jehož přítomnost ve svém počítači oceníte hlavně pokud rádi stahujete. Mít stažený a instalovaný program pro stahování souborů je další možností jak ušetřit čas a v neposlední řadě i nervy.

424

Freeware

Bluetooth Radar 2.2

Hledání bluetooth.

60

Freeware

Aeroadmin 4.7

Vzdálená správa PC.

40

Freeware

Advanced Ip Scanner 2.5.3850

Skenování IP adres / LAN sítí.

39

Freeware

Lan Speed ​​Test 3.4

Měření rychlosti přenosu dat.

37

Freeware

Virtual Router 1.0

Pc program.

37

Freeware

Ifb - Facebook Interface 1.0

Facebook na plochu PC.

36

Freeware

Hook Vpn 1.0

Aplikace.

36

Freeware

další programy »



logo

9262 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 2 dny

TOPlist