Skype8.67.0.99



Hodnocení

(5 - 2 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Skype 8.67.0.99

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

8.67.0.99

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

2400x   (tento týden: 0x)

Operační systémy:

Windows

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Skype je celosvětově používaný komunikační program, který vyvinula společnost Skype Limited. V současnosti už ale patří pod společnost Microsoft, která jej nadále vyvíjí a posouvá dopředu. Audio a také video hovory, chatování a sdílení souborů je jen část nabídky Skype zdarma. Chcete-li využívat více funkcí stačí mít kredit (který si zakoupite) a pomocí Skype se dovoláte na pevný telefon, nebo mobil komukoli.  

Skype download free

Skype CS vám umožní komunikovat s jinými osobami ať jste kdekoli. Umožňuje internetové telefonování (audio i video), nebo chatování (posílání zpráv). Neměl by chybět ani ve vašem počítači. Skype zdarma můžete získat pohodlně a rychle. Můžete si Skype stáhnout a po instalaci hned používat. Zdarma tak můžete volat s přáteli, rodinou, nebo i vést hovor s více osobami najednou, což jistě využijí podnikatelé, majitelé společností či byznysmeni kteří nejednou potřebují vést konferenční hovory. Stačí když má každý, s kým si chcete povídat nainstalovaný Skype. Takže Skype stahuj už dnes a nezapomeň o tom říct i přátelům a známým – Skype zdarma si mohou stáhnout i oni a už vám nic nebrání ve vzájemné komunikaci.

Skype instalace

I vy se nyní zamýšlíte jak nainstalovat Skype? Nic jednoduššího není. Nainstalovat Skype je opravdu snadné. Nejprve stáhnete program, následně kliknete na instalační ikonu a povolíte spuštění programu. Po dokončení instalace se objeví ikona Skype, kterou dvojklikem otevřete. Během instalace je třeba nastavit jazyk a odsouhlasíte podmínky použití. Pokud vám během instalace nabídne program MSN a Bing odmítněte je – v našich končinách to není nutné. Právě jste si nainstalovali Skype zdarma. Stačí se už jen přihlásit nebo registrovat – vytvořit si účet a začít využívat všech výhod tohoto programu.

Skype registrace

Pokud nevíte jak se registrovat na Skype máme pro vás návod. Po otevření programu si musíte vytvořit účet. Bez vyplnění formuláře Skype registr, na který vás přesměruje to nejde. Uživatelské jméno (přezdívka), jméno, e-mail, heslo,... Skype vám nabídne i možnost dobít kredit, pro případ, kdybyste chtěli využívat placené funkce (volání na mobil či pevnou linku). Pokud budete komunikovat s osobami, které mají také tento program ve svém počítači kredit nepotřebujete.

Skype přihlášení

Jak se přihlásit na Skype pokud již účet máte? Jednoduše jen zadáte přihlašovací jméno a heslo a přihlásíte se. Skype bude po vás chtít ještě kontrolu audio a video zařízení a také nastavení profilového obrázku (můžete to odložit na později). Jde to ale také jednodušší. Skype automatické spuštění si můžete nastavit během instalace nebo po přihlášení na svůj účet. Jakmile zapnete počítač automaticky se přihlásíte i na Skype. Pokud jste si instalovali Skype a účet už máte stačí jen otevřít program, kliknout na Skype loging a přihlásit se. Pokud máte se Skype přihlášením problém program zavřete a znovu otevřete. Pokud to nepomohlo restartujte počítač.

Skype obnovit heslo

Nejčastějším problémem s jakým se na Skypu můžete setkat je zapomenuté heslo. Obnova Skype hesla je otázkou minuty. Do příslušné kolonky zadejte svůj e-mail a klikněte na Další. Na váš e-mail vám za chvíli přijde mail s odkazem, na který kliknete a dostanete se do svého účtu Skype. Tam si už můžete jednoduše obnovit Skype heslo. Takže jednoduchý návod na obnovu Skype hesla máte, ale je lepší si nastavit automatické spuštění, případně si heslo zapamatovat.

Skype online

Skype online je jednou z verzí program Skype. Její výhodou je, že ji není třeba instalovat. Stačí se jen přihlásit na skype.com. Klepněte na Zahájit konverzaci a zadáte své jméno. Jde o Skype bez registrace, nemusíte se přihlašovat a ani registrovat. Skype registrace online je vhodnou volbou pro každého, kdo potřebuje tento program použít párkrát do roka. Skype Web je novinkou , která vám umožní komunikovat s rodinou i přáteli bez stahování a instalace programu Skype. Stačí vám jen přístup k internetu a účtu Microsoft. Chcete-li používat Skype se svým účtem na více počítačích stáhněte si Skype portable. Můžete si ji uložit na USB a využívat všechny její funkce kdekoli.

Microsoft účet

Společnost Microsoft vše zjednodušila. Stačí pokud používáte některou z jejích služeb a účet Microsoft už vlastně máte. Pomocí tohoto účtu se můžete dostat ke všem svým aplikacím z této společnosti, které používáte (Office, Outlook, Windows, Skype, ...). Pokud jste si stáhli Skype zdarma dostanete se i tam, i když jste zapomněli své heslo. Nemusíte žádat o obnovu hesla. Přihlaste se do Microsoft účtu a dostanete se do Skype.
DOPORUČUJEME VYUŽÍT: Společnost Microsoft vydává nejoblíbenější textový editor po celém světě, který můžete na našem webu DownloadWik.com stáhnout. Možnost stažení: Microsoft Office 2013 (Word 2013, Excel 2013, Powerpoint 2013, Outlook 2013) - DOWNLOAD FREE Microsoft Office 2010 (Word 2010, Excel 2010, Powerpoint 2010, Outlook 2010) - DOWNLOAD FREE

Skype download windows

Pokud často používáte svůj počítač vyplatí se stáhnout si program Skype zdarma. Vedle práce na pc můžete debatovat s kolegy, rozebírat konkrétní úkol, nebo jen tak poklebetit s přítelkyněmi. Neklikejte ale hned na jakoukoli ikonu Skype stahuj apod. Vezměte v úvahu jaký operační systém máte.

Skype download Windows 10

Hovory, videohovory, možnost najednou mluvit s více než 20-ti lidmi, sdílení souborů, odkazů či fotografií... Skype pro Windows 10 toho dokáže opravdu hodně. Skype zdarma si můžete stáhnout také do mobilních zařízení (tablety, mobilní telefony).

Skype download Windows 7

Máte starší verzi operačního systému? Windows 7 má stále své stálé a věrné uživatele. Pokud patříte k nim můžete si Skype stáhnout zdarma i pro tento operační systém.

Skype download Mac

I když je aplikace Skype určena přednostně pro operační systém Windows, můžete si Skype stáhnout i pro Mac. Stačí pokud váš počítač splňuje systémové požadavky, proto si je dříve, než kliknete na Skype download podívejte. Skype se stáhne do složky ve vašem počítači, který si zvolíte. Program otevřete dvojklikem a následně se vám objeví výzva abyste přesunuli Skype do složky Aplikace. Nyní máte Skype v této složce. Po jeho spuštění se můžete přihlásit do svého účtu, nebo se registrovat (pokud ještě nemáte ve Skype účet).

Skype do mobilu

Pokud trávíte spoustu času s mobilem v ruce nemusíte hledat alternativu k programu Skype. Můžete si Skype stáhnout zdarma i do mobilních telefonů.

Skype download android

Stačí pokud máte Android ve verzi 2.2 a dostatek volné paměti. Jakmile si aplikaci stáhnete a automaticky se instaluje můžete program spustit a přihlásit se.

Skype download iOS

Majitelé iOS mohou také využívat všech funkcí aplikace Skype. Stačí, když máte iOS verzi 5, starší verze si budou muset vystačit bez této komunikační aplikace. Po jednoduchém stažení a automatické instalaci můžete program po přihlášení na účet Skype hned používat.

Nejde skype

Nejčastějším problémem, se kterým se u Skypu můžete setkat je přihlášení. I přes správně zadané menu a heslo se nemůžete přihlásit na svůj účet. Tento problém jsme již popsali výše. Ujistěte se ale, že jste nepřepnuli CapsLock a pokud to nepomůže požádejte o nové heslo k účtu. Nejde mi spustit Skype – pokud otevřete program objeví se vám jen modré okno a žádné kolonky? Zkuste program zavřít a znovu otevřít. Pokud to nepomůže restartujte celý počítač. Problém může být také ve staré verzi Internet Explorer. Nainstalujte si novější verzi. Řešením je také Skype aktualizace, pomůže vám to pokud používáte starší verzi tohoto programu. Mezi další Skype problémy patří - pomalé odesílání zpráv na chatu, špatná kvalita zvuku, problém s hovory přes Skype – pravděpodobně bude chyba ve slabém a pomalém internetovém připojení. Pokuste se zlepšit signál (přibližte se k Wi-Fi, připojte počítač přímo na modem,...). Pozor, problém nemusí být jen u vás. Špatné internetové připojení může mít osoba, se kterou právě komunikujete.

Skajp

Komunikační aplikace Skype, alias Skajp je výborným prostředkem jak se spojit s přáteli, rodinou nebo obchodními partnery. Skajp download či stahuj Skype je lákavou nabídkou, kterou byste si neměli nechat ujít, hlavně je-li Skajp zdarma. Takže stačí jen Skajp stáhnout. Pokud vám dělá vrásky na tváři Skajp instalace neobávejte se, jde to jednoduše a téměř samo. Následně se stačí už jen registrovat a přihlásit a můžete Skajp online využívat všude, kde se můžete připojit na internet.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Skype.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Skype.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Skype?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Antumbra 1.0.2

Testování push notifikací.

Freeware

0 kB

Winx Mediatrans 7.7

Přenos souborů mezi PC a iPhone.

Freeware

0 kB

Imo Messenger 1.2.60

Online komunikace.

Freeware

0 kB

Wechat 1.0.1.8

Online komunikace.

Freeware

0 kB

Reiboot 7.5.8.0

Aplikace na restart zaseknutého iOS.

Freeware

0 kB

Eml Reader 1.0

Otevírání EML souborů.

Freeware

0 kB

Icq 8 10.0.12021

Online chat zdarma.

Freeware

0 kB

Posta 3.7.206

Evidence doručené a odeslané pošty.

Freeware

0 kB

Sendblaster 2.0.138

Hromadné rozesílání mailů.

Freeware

0 kB

Fishdom

Mobilní hra.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



2400

Freeware

Messenger na Pc

Facebook messenger je jednou z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě. Umožňuje bezplatné chatování, posílání zpráv, fotek a videí. Jednoduchá, přehledná a funkční aplikace by neměla chybět ani ve vašem počítači.

2151

Freeware

Viber pro Pc 11.6

Jedna z nejlepších aplikací v kategorii online komunikací má název Viber. Používá ji téměř miliarda spokojených uživatelů nejen v mobilních telefonech, ale také ve svých počítačích. Přidejte se k nm a užívejte si bezplatnou komunikaci.

1964

Freeware

Whatsapp na Pc 0.4.2088

WhatsApp desktop.

761

Freeware

Teamspeak 3 3.5.2

TeamSpeak je nejčastěji používaný program v komunikaci. Můžete jej využít při komunikaci více účastníků v pracovní oblasti (poradech, konferencích,...) ale i při jiných příležitostech. Největší uplatnění má v komunikaci hráče online her.

293

Freeware

Microsoft Teams 1.1.00.17852

Online komunikace.

149

Freeware

Skype 7.7.0.102

Starší verze.

71

Freeware

Telegram Desktop 2.4.2

Online komunikace.

57

Freeware

Recomando 1.1

Recomando je klientský software pro snadnou a pohodlnou obsluhu datových schránek.

40

Trialware

další programy »



logo

9253 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist