PowerDirector17.0.2727



PowerDirector je komplexním, poloprofesionálním řešením pro editaci videa s podporou high definition formátu během celého procesu zpracovávání - od importu, přes editaci až po výstup.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu PowerDirector 17.0.2727

Licence:

Trialware

Licence:

Trialware

Číslo verze:

17.0.2727

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

cyberlink.mokry.cz

Web programu:

www.mokry.czNeznámý

Počet stažení:

20x   (tento týden: 0x)

Operační systémy:

7/8/10

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

PowerDirector je komplexním, poloprofesionálním řešením pro editaci videa s podporou high definition formátu během celého procesu zpracovávání - od importu, přes editaci až po výstup. Poskytuje pokročilé nástroje a technologie potřebné pro zdokonalení videa nasnímaného kamerou a tvorbu domácích filmů profesionální úrovně: intuitivní prostředí pro snadnou editaci videa, rozsáhlou nabídku efektů, PIP (picture in picture), možnost tvorby titulků doplněných efekty, oddělené renderování videa a zvukové stopy se zachováním původní kvality a všechny nástroje pro tvorbu Blu-ray a DVD disků. Neuvěřitelně rychlá tvorba videa Všechny činnosti spojené se zpracováním videa urychluje aplikace moderní technologie TrueVelocity. Maximum systémové paměti - TrueVelocity 64 dokáže využít veškerou dostupnou paměť systémů se 64-bitovým OS. Optimalizace zátěže CPU - TrueVelocity Parallel urychluje zpracování videa segmentací a současným spouštěním úloh. Využití výkonu CPU/GPU – TrueVelocity Accelerator dokáže plně využít výkon moderních procesorů Intel, AMD a NVIDIA a jejich hardwarovou podporu zpracování videa. Výkonné editační nástroje Výkonné, ale snadno použitelné nástroje umožňují vytvářet sofistikované vizuální efekty. Timeline Interface – PowerDirector nabízí flexibilní prostředí umožňující práci až se stovkou zvukových a obrazových stop, snadnější správu médií a tvorbu kreativnějších projektů. Nástroje pro vylepšení videa – balík pokročilých technologií TrueTheater pro zvýšení kvality videa, nabízí možnost konverze z kvality SD na HD, odstranění šumu, úpravy barvy a jasu, plynulé zpomalené přehrávání a další. Pokročilá editace zvuku – nový editor WaveEditor umožňuje uživatelům aplikovat různé zvukové efekty a díky podpoře VST zásuvných modulů rovněž efekty jiných autorů. Náhled videa v plné HD kvalitě a reálném čase Maximum kreativity Větší a flexibilnější pracovní prostor, ještě více efektů a šablon k uspokojení vašich rostoucích požadavků MagicStyle – stačí vybrat své fotografie, videa, některou z nabídky zabudovaných 3D šablon, zvukový doprovod a MagicStyle vše během sekund zkompiluje v poutavé 3D video. Particle Effects – unikátní, modifikovatelné efekty pro podporu vaší kreativity. Sdílení prostřednictvím různých médií Přes 100000 efektů – z portálu komunity uživatelů DirectorZone.com můžete zdarma získat spousty dalších efektů, šablon, rad, návodů a DVD menu. Publikování v sociálních sítích – můžete si vybrat mezi zveřejněním prostřednictvím Facebook nebo YouTube, v plné HD kvalitě přímo z aplikace PowerDirector. Mobilní média – video lze přímo exportovat na mobilní zařízení iPad, iPhone, iPod, BlackBerry, PSP, Zune a další. Edice Program se nabízí ve čtyřech edicích, Deluxe, Ultra, Ultimate a Ultimate Suite. Kompletní porovnání edicí naleznete na této stránce: PowerDirector - porovnání edicí .

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu PowerDirector.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu PowerDirector.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu PowerDirector?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Freeware

0 kB

Pivot Stickfigure Animator 2.2.7

Tvorba animací figurek.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Iphotodraw 2.6.6728

Vkládání poznámek do fotek.

Freeware

0 kB

Photoscissors 6.0

Odstranění objektů z fotografií.

Freeware

0 kB

Mtpaint 3.31

Grafický program.

Freeware

0 kB

Jpegmicro 2.4

Zmenšit velikost obrázků.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Skicař

Kreslení online.

2454

Freeware

Gimp 2.10.14

Úprava fotek.

821

Freeware

Picasa 3.9

Úprava fotek.

600

Freeware

Weto Liberta 1

Weto Liberta je grafický program určený pro navrhování konstrukcí střech. Zobrazí náčrt a také množství použitého materiálu.

502

Freeware

Jpeg Resampler 6.04

Úprava velikosti obrázků.

376

Freeware

Photofiltry 10.14.0

Úprava fotek.

331

Freeware

Pcon.planner 8.3

pCon.planner je grafický program pro navrhování 3D interiérů. Ať už plánujete návrh interiéru kanceláře nebo vlastního bytu tato aplikace vám s tím pomůže. Nejnovější verze pCon.planner může být i ve vašem počítači zcela zdarma.

266

Freeware

Multifoto 20.03

Tvorba fotek.

110

Freeware

Paint.net 4.2.13

Paint.NET je chytrý program pro úpravu fotek. Jednoduché použití ocení začátečníci a řada funkcí pokročilí uživatelé.

63

Freeware

Fotor 4.2.4

Úprava obrázků.

56

Freeware

další programy »



logo

9254 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist