Google Chrome



Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Google Chrome

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

646x   (tento týden: 10x)

Operační systémy:

Windows, iOS

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Surfování na internetu nebylo nikdy jednodušší. Google Chrome – nejlepší internetový prohlížeč, který vyniká rychlostí, flexibilitou, inteligencí a jednoduchostí. Vy ho ještě nemáte?

Internetový prohlížeč

Na zobrazování webových stránek a surfování po internetu potřebujete internetový prohlížeč. Nejznámějším a nejpoužívanějším je Google Chrome. Tento prohlížeč používá více než 60% uživatelů a je špičkou mezi ostatními softwary. Google Chrome za svůj úspěch vděčí mnoha plusům, které ho dostaly do popředí – rychlost, flexibilita, jednoduchost a neustálé pokračování v jeho vývoji. Pokud ses ještě nerozhodl, který internetový prohlížeč si instalovat do svého počítače stahuj Google Chrome – v jehož prospěch hrají miliony spokojených uživatelů, léty ověřená kvalita a konkurence, která je daleko za ním.

Google Chrome download cs

Můžete si Google Chrome stáhnout zdarma na více webových stránkách. V českém jazyce si jej můžete stáhnout právě zde, stačí jen kliknout na Google Chrome download a po instalaci surfovat na internetu. Tento internetový prohlížeč si můžete stáhnout téměř v 50 – ti jazycích. Pokud jste si stáhli Google Chrome cs máte ho v českém jazyce. Pokud ale už tento prohlížeč máte a je v cizím jazyce můžete si jej jednoduše změnit v nastaveních. Kromě změny jazyka prohlížeč Chrome toho nabízí mnohem víc. Zabezpečení, ochrana před škodlivými stránkami, překlad zahraničních webových stránek (Google Translate), ... a mnoho dalšího.

Google Chrome 64 – bit

V závislosti na operačním systému můžete stáhnout Google Chrome 64, nebo 32 bit. Obecně ale platí, že 64 bitové verze jsou rychlejší a platí to i pro Google prohlížeč, který je téměř o 25% rychlejší než jeho 32 bitový protějšek. Nejnovější Google Chrome má oproti ostatním prohlížečům výhodu – není třeba jej manuálně aktualizovat. Automatická aktualizace a synchronizace dat (pokud používáte k surfování po internetu více zařízení – notebook, mobil, počítač,...) jsou výhodami, které jistě oceníte. Zapomeňte na otravná upozornění typu „Aktualizuj Google Chrome“, tento software se o to postará sám. Kdykoli si můžete Google Chrome stáhnout zdarma a využívat všech jeho funkcí. A těch není málo. Google Chrome apps jsou instalovány aplikace Googlu. Po otevření Googlu stačí jen zadat do vyhledávače chrome apps a rozbalí se vám seznam nabízených aplikací. G-maily, Google Chrome Web Store, Google Drive, YouTube a mnoho dalších.

Google Chrome Windows

Google Chrome je nejvhodnějším prohlížečem pro operační systém Windows. Tvoří spolu pár už několik let. Jak se neustál vyvíjí Windows tak se vyvíjí i prohlížeč Chrome. Najdete v něm spoustu novinek a inovací. Pokud trávíte většinu času na internetu Google má pro vás projekt Google Chrome osu, Režim inkognito (v tomto režimu se vámi navštívené stránky neukládají do historie), Google Chrome Dark mode  najdete v nejnovějším Google Chrome. Díky tomu si můžete změnit vzhled v prohlížeči Googlu a omezit modré světlo na minimum. Modré světlo je spektrum světla, které ovlivňuje ospalost a kvalitní spánek. Oddaluje ospalost, zvyšuje bdělost a zabraňuje tvorbě hormonu, který v nás vyvolává pocit únavy a ospalosti. Tuto možnost uvítají lidé, kteří do pozdních večerů sedí u počítačů a následně mají problém s usínáním a spaním.

Google Chrome Windows XP

Pro uživatele operačních systémů Windows XP nemáme dobré zprávy. Nejnovější aktualizace Google Chrome již nepodporují tento operační systém. Můžete si stáhnout jiný typ prohlížeče, ale pokud jste s Googlem spokojeni bude pro vás těžké si zvykat na nový. Pokud neplánujete přejít na novější operační systém Windows, můžete si stáhnout starší verze Googlu. Přijdete ale o možnost využívat všechny aplikace, zabezpečení a novinky, které nejnovější Google Chrome nabízí.

Google chrome Windows 7

Pokud používáte starší operační systémy jako Windows 7, či Windows 8 (případně 8.1) nemusíte se obávat žádných omezení. Aktualizace Google Chromu se týkají i vás. Pokud máte 64 bitový operační systém můžete si klidně Google Chrome stáhnout. Surfování po internetu bude tak pro vás rychlejší a bezpečnější.

Google Chrome windows 10

Společnost Google vytvořila pro operační systém Windows 64 bitovou verzi. Proč právě Windows? Kromě toho, že se jedná o nejpoužívanější operační systém na světě je bezpečnější než 32 bitová verze. Prohlížeč Chrome využívá některé bezpečnostní funkce Windows – váš počítač se tak stane vůči útoku hackerů odolnější. Google Chrome vás zároveň upozorní, pokud se chcete dostat na podezřelé stránky. Automaticky vás ochrání před phishingem a nebezpečnými weby. Zároveň můžete využít jeho nejnovější inteligentní funkce - zapamatuje si bezpečně hesla pro každý web, zapamatuje si jaké weby navštěvujete a při zadávání slov do vyhledávače vám napoví (doplní slova za vás, nabídne vám možné alternativy možného vyhledávání).

Google Chrome Mac

I když je prohlížeč Google Chrome určen hlavně pro operační systém Windows můžete si jej instalovat i pokud dáváte přednost jiným systémům. Mac je dalším nejrozšířenějším operačním systémem a proto by v něm Google Chrome měl rozhodně být. Po kliknutí na Google Chrome download a instalaci naleznete tento internetový prohlížeč v aplikacích. Po jeho spuštění můžete hned brázdit po internetu a využívat všech novinek a funkcí Googlu. Pokud máte operační systém Ubuntu můžete Google Chrome používat také. Musíte ale stáhnout soubor deb. Chcete-li to jednodušší stáhněte si Google Chrome Ubuntu.

Google Chrome portable

Přenosné verze různých aplikací se těší stále větší oblibě. Nejpopulárnější internetový prohlížeč v tomto směru nijak nezaostává a může být váš i v této verzi. Google Chrome portable si můžete stáhnout na jakékoli přenosné paměťové zařízení (USB, paměťová karta, disk,...) a použít v kterémkoli počítači či notebooku. Výhodou portable verze je nejen to, že ji máte vždy po ruce, ale také to, že v počítači, kterém ji použijete, nezanechá žádné stopy po jejím použití. Pokud jste si tedy vybrali Google Chrome cs můžete tento internetový prohlížeč v českém jazyce používat i v zahraničí (ať už jedete na dovolenou, nebo služební cestu).

Google Chrome store

Internetový prohlížeč hromu má mnoho aplikací. Najdete je v Google Chrome apps, které, jak již bylo zmíněna jistě využijete. Možná nevyužijete všechny a může se také stát, že vám v tomto rychlém a inteligentním prohlížeči bude něco chybět. Google můžete doplnit dalšími aplikacemi, které získáte v Google Chrome Web Store. Naleznete zde stovky až tisíce různých aplikací a programů, kterými si prohlížeč Chrome můžete vylepšit.

Google Chrome update

Google Chrome je výjimečný tím, že se aktualizuje automaticky. Nemusíte se o nic starat. Jakmile je aktualizace Google Chrome k dispozici dojde k automatické aktualizaci. U některých aktualizací se vzhled Google prohlížeče může trochu změnit – víte, že aktualizace proběhla. Pokud si nejste jisti, že se váš Google automaticky aktualizuje, můžete si to jednoduše ověřit. Klepněte v pravém horním rohu na tři tečky. Objeví se vám menu, ve kterém bude-li složka Aktualizuj Google Chrome klikněte na něj. Nejnovější verze prohlížeče se vám hned aktualizuje. Pokud tam tuto složku nemáte máte v počítači aktuální verzi Googlu.

Google Chrome mobile

Mobilní internet postupně ovládá svět. Mobilní telefony dnes neslouží jen k telefonování, ale také k prohlížení internetových stránek. Google Chrome Mobile je internetový prohlížeč pro mobilní zařízení, který si zachoval nejoblíbenější a nejpopulárnější funkce původní (počítačové) verze.

Google Chrome Android

Nejnovější Google Chrome Mobile si můžete stáhnout do mobilních zařízení se systémem Android. Jelikož mobilní zařízení mají různé operační systémy, dejte si pozor na to, abyste pro svůj Android stáhli příslušnou verzi – Google Chrome Android. Zároveň s prohlížečem Google získáte také Google mapy, YouTube pro Android, hlasové vyhledávání, režim inkognito a další funkce Googlu.

Google Chrome iOS

Google Chrome iOS je verze internetového prohlížeče určená pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS. Pokud jste majitelem takového zařízení nemusíte se oblíbeného prohlížeče vzdávat. Pokud vaše mobilní zařízení splňuje systémové požadavky můžete si Google Chrome stáhnout i do iPadu, iPhonu, ...

Google Chrome extension

Google Chrome extension jsou malé programy, pomocí kterých si můžete přizpůsobit prohlížeč. V internetovém obchodě (Google Chrome Web Store) naleznete velké množství dalších funkcí, které vám v tom pomohou. Vyberte si položku, kterou chcete přidat do svého prohlížeče a jednoduše na ni klikněte. Některé programy mohou od vás vyžadovat jistá data nebo povolení. Vaší pozornosti by neměl ujít program Google Chrome remote desktop, díky které získáte vzdálený přístup do svého počítače, případně můžete povolit přístup do počítače jiné osobě.

Google Chrome flags

Google Chrome se stále vylepšuje a neustále vyvíjí. I když je sám o sobě jednoduchý a rychlý ukrývá spoustu zajímavých programů a funkcí, které mohou surfování po internetu ještě více zjednodušit a urychlit. Jedná se o tzv. experimentální funkce, na kterých se stále pracuje a jsou v testovací fázi. Tyto funkce naleznete docela snadno, pokud víte kde je hledat. Stačí když Google prohlížeč otevřete a do panelu s adresou (musí být prázdný) zadáte text „chrome://flags“. Nyní jen stiskněte Enter a otevře se vám seznam Chrome Flags. Vybrat si můžete jakýkoli program, který zlepší váš prohlížeč, nezapomínejte ale, že jde jen o testovací programy tedy mohou kdykoli z nabídky zmizet. DOPORUČUJEME vyzkoušet i další internetové prohlížeče, velmi oblíbený je prohlížeč Opera, můžete stáhnout zde.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Google Chrome.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Google Chrome.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Google Chrome?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Panda Free Vpn 15.05.00

Anonymní prohlížeč webu.

Freeware

0 kB

Armada Browser 1.11

Jednoduchý internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Maxthon 5.2.7.5000

Internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.9

Internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Chromium 96.0.4666

Rychlý internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Mustang Browser 1.1.39.99

Internetový prohlížeč bez reklam.

Freeware

0 kB

Brave 0.22.669.0

Internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Internet Explorer 10 10

Internetový prohlížeč.

Freeware

0 kB

Tor 10.0.8

Bezpečný prohlížeč.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Opera 64.0.3417.54

Prohlížeč Opera je jedním z oblíbených internetových prohlížečů na světě. Množství funkcí, neustálá inovace, vylepšování a pečlivé testování dostaly Operu do povědomí milionů uživatelů internetu.

717

Freeware

646

Freeware

Mozilla Firefox 69.0.0

Spolehlivý, rychlý a flexibilní webový prohlížeč Mozilla Firefox se stále drží na předních příčkách v oblíbenosti prohlížečů. Bezpečnost, ochrana a možnost přizpůsobení nejsou jedinými vlastnostmi, pro které tam stále zůstává.

419

Freeware

Brave 0.22.669.0

Internetový prohlížeč.

170

Freeware

Safari 5.1.7

Safari je známý internetový prohlížeč od Appple, který si nyní můžete stáhnout také do počítačů s operačním systémem Windows.

124

Freeware

Chromium 96.0.4666

Rychlý internetový prohlížeč.

99

Freeware

Panda Free Vpn 15.05.00

Anonymní prohlížeč webu.

94

Freeware

85

Freeware

Mustang Browser 1.1.39.99

Internetový prohlížeč bez reklam.

78

Freeware

Internet Explorer 10 10

Internetový prohlížeč.

74

Freeware

další programy »



logo

9284 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 4 dny

TOPlist