Daemon Tools Lite



DAEMON Tools Lite je velmi oblíbený programem, který využijete při práci s virtuálními CD/DVD disky. Tento nástroj je schopen emulovat téměř všechna chráněná i nechráněná CD nebo DVD.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Daemon Tools Lite

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

1762x   (tento týden: 1x)

Operační systémy:

Windows, iOS

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

DAEMON Tools Lite je velmi oblíbený programem, který využijete při práci s virtuálními CD/DVD disky. Tento nástroj je schopen emulovat téměř všechna chráněná i nechráněná CD nebo DVD. DAEMON Tools Lite program má schopnost emulovat, čili napodobit jiný program či mechaniku. Díky tomuto napodobení je každé zařízení, které emulátor obsahuje schopné napodobit program (a také zařízení), ve kterém lze soubor otevřít a spustit. Virtuální mechanika, která se takto vytvoří vám ušetří spoustu času i financí. Vyhnete se tak stahování množství programů a aplikací a nákupu různých mechanik, které byste k otevření a načtení souborů potřebovali. Virtuální CD – ROM – ka se stane součástí počítače. Využijí ji hlavně vlastníci notebooků bez optické jednotky. Starší soubory, jejichž spuštění nové platformy nepodporují s DAEMON Tools Lite otevřete vždy.

DAEMON Tools Lite ke stažení free

Chcete-li si spustit starší soubor, otevřít hru, nebo prohlédnout film měli byste si co nejdříve DAEMON Tools Lite stáhnout. S tímto programem vás už DVD mechanika nemusí zajímat. Virtuální CD – ROM je to co stažením DAEMON Tools Lite získáte. Ale to není všechno. Tento program využijí hlavně osoby, které s oblibou hrají hry – pokud je máte uloženy na několika médiích můžete je s tímto programem mít všechny ve svém počítači a nemusíte se více trápit připojováním jiných mechanických zařízení k počítači. A ne jen to. Zálohování souborů, ochrana heslem, stahování zvukových či audio souborů (i těch chráněných) je pro DAEMON Tools Lite program hračkou. K čemu byste dosud potřebovali množství zařízení nyní můžete mít v počítači. V programu DAEMON Tools Lite můžete najednou spustit až čtyři virtuální mechaniky a pohodlně a rychle s nimi pracovat. Zároveň vám tento program umožní zálohovat DVD nebo CD do ISO souborů.

DAEMON Tools Lite CS

Rychlá instalace a jednoduché ovládání jsou to, co uživatelé aplikací a programů mají v oblibě. Pokud patříte mezi ně DAEMON Tools Lite program je přesně pro vás. Pokud jste dosud vyhledávali DAEMON Tools cz abyste rozuměli programu, odteď si můžete tuto aplikaci stáhnout i v češtině. Pokud jste dosud vyhledávali na internetu pojem DAEMON Tools Lite stahuj, odteď můžete hledat DAEMON Tools Lite v češtině. Po stažení a instalaci se program spouští zároveň s Windows. Pro přístup k jednotlivým virtuálním aplikacím klikněte na ikonu blesku (program DAEMON Tools Lite). Najdete ji v hlavním panelu. Panel nástrojů je přehledný a najdete v něm všechny ovládací prvky.

Jak otevřít ISO

Soubory s koncovkou ISO představují obraz disku. Jedná se o archivní soubor, který obsahuje repliku fyzického média (CD, DVD, Blu-Ray). Například Microsoft takto nabízí ke stažení operační systém Windows, ale můžete jej využít i pro archivování her apod. Otevřít a spustit ISO program můžete prostřednictvím více aplikací. Jednou z nich je i PowerISO. K čemu si ale stahovat aplikaci, která si poradí jen s tímto formátem? Nejvhodnější aplikací je DAEMON Tools Lite, která program pro otevření ISO obsahuje. Takový soubor dokáže nejen otevřít ale také vytvořit. Stačí, když otevřete aplikaci DAEMON Tools Lite, klikněte na Add Image. Následně stačí už jen vybrat příslušný program a kliknout na tlačítko Mount. Virtuální mechanika, která se prostřednictvím DAEMON Tools vytvoří vám umožní otevřít každý soubor s koncovkou ISO. Nezapomeňte si proto DAEMON Tools Lite stáhnout, spustit a ISO program již pro váš počítač nebude žádným problémem.

DAEMON Tools Lite podporuje formáty

Nejnovější verze programu DAEMON Tools Lite offine installer je vynikajícím nástrojem pro správu jednotek virtuálního disku. Umí emulovat nechráněné disky a poradí si is chráněnými (překoná bezpečnostní opatření). Emuluje čtyři virtuální jednotky – CD, DVD, HD-DVD a Blu-ray. Podporuje řadu formátů – bwt (Blindwrite), b5t (Blindwrite5), b6t (Blindwrite6), ape/cue, cdi, ccd (CloneCD), cue/bin, iso, isz, pdi (Instant CD/DVD), mds, mdx, mdf, ngr Vytváří – iso, mds/mdf a mdx

DAEMON Tools Lite Windows

Tento emulační program je kompatibilní s operačním systémem Windows. Stejně dobře půjde ve 32 a 64 bitové verzi. Stačí, když máte operační systém Windows. Nemusíte vyhledávat fráze jako Daemon Tools Windows 7, Daemona Tools Windows 8, nebo Daemon Tools Windows XP. I když jde o starší verze operačního systému, stále jsou používány a oblíbeny.

DAEMON Tools Lite Windows 10

Pro ty, kteří mají nejnovější verzi operačního systému Windows 10 si mohou stáhnout nejnovější DAEMON Tools Lite program. S pomocí tohoto programu otevřete i v nejnovějším Windows starší soubory, které již tento operační systém nepodporuje. DAEMON Tools Windows 10 by ve vašem počítači určitě neměl chybět. Přehledné, jednoduché a klasické rozhraní si rychle oblíbíte. Nenáročné ovládání, rychlé načítání či otevření souborů, vypalování, stahování, sdílení... to vše rychle a jednoduše.

DAEMON Tools Lite Mac

Pokud jste majitelem MacBooku a DAEMON TOOLS Lite se vám zamlouvá nemusíte přemýšlet nad alternativou. Tento software bude plně fungovat i v operačním systému Mac. Otevře nejen ISO program, ale vytvoří i zvukové či datové soubory. Pokud budete potřebovat přeinstalovat operační systém sDAEMON Tools Lite to půjde jednodušší a rychlejší. Stačí když si operační systém uložíte na USB. Získáte tak spouštěcí jednotku nejen pro Mac, ale také Windows či Linux. To je jen zlomek toho, jak můžete DAEMON Tools Lite program použít. Množství funkcí, které tento program obsahuje, využívají lidé po celém světě. Proto byste si měli DAEMON Tools Lite stáhnout a použít jej vždy, když budete potřebovat.

DAEMON Tools Lite portable

Přenosné verze jsou stále populární. DAEMON Tools Lite si můžete stáhnout na disk, paměťovou kartu či USB a mít ji stále s sebou. DAEMON Tools vytváří dva druhy virtuálních jednotek
  • Virtuální zařízení DT
  • Virtuální zařízení SCSI – emulují chráněné DVD a CD disky.
Výhody této verze ocení hlavně studenti či zaměstnanci, kteří ke své práci používají několik počítačů. Je vhodná i pro lidi, kteří si nechtějí zbytečně pořizovat Blu-ray, CD či DVD mechaniku. S přenosnou portable verzí si poradí s načtením, otevřením či stažením jakéhokoli souboru v jakémkoli formátu (téměř). Virtuální mechanika (CD, DVD, Ble-ray) bude tak vždy na blízku a vy můžete po ní sáhnout vždy, když bude potřeba.

DAEMON Tools Lite pro

DAEMON Tools Lite program je vhodný pro domácí použití. Pokud ale chcete od tohoto programu více - výkon, rychlost, další funkce sáhněte po verzi DAEMON Tools Lite pro. Od roku 2000 je tento software špičkou mezi ostatními emulačními programy. Prostřednictvím průzkumníka ve Windows můžete používat všechny funkce DAEMON Tools. Tato verze programu je určena pro profesionály a abyste se dostali ke všem jejím funkcím budete muset pro aktivaci zadat DAEMON Tools sériové číslo. Pokud jste si stáhli tuto aplikaci zdarma, může se stát, že půjde pomaleji, bude mít slabý výkon nebo bude mít problém otevřít či vytvořit některé soubory. V tom případě bude chyba v DAEMON Tools Lite key – licenční klíč, který vám zpřístupní všechny funkce tohoto programu.

Virtuální mechanika – další programy

Pokud hledáte aplikaci, který by DAEMON Tools Lite program mohla nahradit zkuste se ohlédnout po Power ISO. Je vhodný pro zpracování a úpravu ISO souborů Pokud používáte starší operační systém sáhněte raději po tomto programu. Alcohol 120% je další možnou alternativou k programu DAEMON Tools Lite. Umožňuje vytvořit až 31 virtuálních jednotek (DAEMON Tools jen 4). Otázkou ale je s kolika opravdu potřebujete najednou pracovat? V prospěch DAEMON Tools říká i fakt, že verze Lite je zdarma, zatímco Alcohol 120% si zdarma můžete stáhnout jen na pár dní (zkušební verze). Virtuální mechanika má velké množství výhod. Na internetu naleznete mnoho různých emulačních programů. Než si jeden z nich stáhněte informujte se o nich. O jejich funkcích, ovládání a používání. Recenze a názory uživatelů vám pomohou vybrat si ten nejprogram.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Daemon Tools Lite.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Daemon Tools Lite.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Daemon Tools Lite?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

Ryujinx Nintendo 1.1.1213

Emulator Nintendo Switch

Freeware

0 kB

RAM Benchmark 1.3

Hodnocení výkonu RAM

Freeware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Installsimple

Tvorba instalačních balíčků.

Freeware

0 kB

Ucheck 5.0.3.0

Automatická aktualizace programů.

Freeware

0 kB

Magnify 10 1.0

Zvětšení obrazovky Windows.

Freeware

0 kB

Geeks3D Furmark 1.37.2.0

Test grafické karty.

Freeware

0 kB

Crystaldiskmark 8.0.4

Měření rychlosti pevného disku.

Freeware

0 kB

Adb Appcontrol 1.8.3

Správa Android aplikací.

Freeware

0 kB

Kioo Media Player 1.13

Multimediální přehrávač.

Freeware

0 kB

Wise Auto Shutdown 1.7.5.94

Automatické vypnutí PC.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Crystaldiskinfo Instalace 9.1.1

Informace o pevném disku PC.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Ccleaner 5.76

Nedostatek místa na disku? Načítání trvá příliš dlouho a nakonec se stejně pc zasekne? Stáhněte si program CCleaner zdarma a zapomeňte na tyto problémy.

3709

Freeware

Nero 9.4.12.3

Vypalování.

2282

Freeware

Daemon Tools Lite

DAEMON Tools Lite je velmi oblíbený programem, který využijete při práci s virtuálními CD/DVD disky. Tento nástroj je schopen emulovat téměř všechna chráněná i nechráněná CD nebo DVD.

1762

Freeware

Utorrent

uTorrent je program, se kterým se stahování a vyměňování i velkých dat a souborů stane hračkou. Je jedno jak velký soubor stahujete, kolik lidí ho zároveň s vámi stahuje – uTorrent je k tomu jako stvořený.

1722

Freeware

Čtečka Qr Kódů

QR kódy, stále častěji se s nimi setkáváme všude kolem nás. Vidíme je na každém kroku a ani nevíme co znamenají. Chcete to vede? Stačí pokud máte čtečku QR kódů ve svém mobilu a do tajů QR kódů se rychle dostanete.

1565

Freeware

842

Freeware

Vypínač Pc Na Dobrou Noc

Automatické vypnutí.

831

Freeware

Winrar

WinRAR je archivační program pro Microsoft Windows. Možná jednu, o které toho moc nevíte máte i vy – RAR. Víte jak rozbalit RAR nebo ZIP? Pokud se takový soubor nachází i ve vašem počítači víme vám poradit. Jak otevřít soubor RAR a mnoho dalších vám prozradíme nyní.

825

Freeware

Windows 10

Windows 10 je nejnovější operační systém od společnosti Microsoft. Můžete si jej stáhnout a používat ve stolních počítačích, noteboocích, tabletech, mobilních telefonech, v hracích konzolích a pod. Oproti předchozím verzím nejnovější Windows 10 vyniká hlavně tím, že vám v počítači zabere málo mie.

733

Freeware

Generátor Qr Code

EAN či QR - pokud nevíte jak na malou plochu umístit množství informací zkuste to s QR kódem. Pomocí generátoru QR kódů si jej můžete vytvořit a vložit do něj vše co potřebujete – od textu, přes hesla až po osobní či platební údaje vše.

663

Freeware

další programy »



logo

9253 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist