Ccleaner5.76



Nedostatek místa na disku? Načítání trvá příliš dlouho a nakonec se stejně pc zasekne? Stáhněte si program CCleaner zdarma a zapomeňte na tyto problémy.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Ccleaner 5.76

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

5.76

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

3709x   (tento týden: 1x)

Operační systémy:

Windows, iOS

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

CCleaner vám vyřeší pomalé načítání, zasekávání, oznámení o přeplněné paměti,... to vše umí při práci na počítači každého rozladit. Pokud je to také váš problém měli byste si vyčistit počítač. Existuje několik možností jak na to, ale jen s jednou to uděláte opravdu pořádně. Opravdu dobrý a kvalitní čistič pc má název CCleaner. Uvolní místo na disku, ať už se potřebujete zbavit nepotřebných souborů Windowsu, Exploreru, nebo souborů Firefoxu a Chromeu a aplikací. Stačí si stáhnout verzi, která je pro vás nejvýhodnější a kterou v plné míře využijete.

Vyčistit počítač zdarma

Během práce na počítači nebo surfování na internetu se do vašeho pc dostává množství souborů, které jej zpomalují a zbytečně zabírají místo na disku. Zbavit se těchto souborů může být zdlouhavé a není vždy dostatečné. Můžete to ale zkusit s programem na čištění pc zdarma. Program CCleaner, je užitečná aplikace, která udrží váš počítač i mobilní telefon v perfektní kondici. Stačí si jen CCleaner stáhnout, spustit a klepnout na Run Cleaner (nebo tlačítko Spustit). Vyčistit počítač je údržba, kterou bychom měli dělat všichni. Čištění počítače zdarma by si proto neměl nechat ujít nikdo z nás. Můžete si vybrat co se vyčistit má, co se čistit nemá ai frekvenci čištění (každý den, jednou týdně,...). CCleaner se spustí v pozadí a vy se už nemusíte více s čištěním pc trápit.

Zrychlit počítač zdarma

Uvolněním místa na disku, vás již více nebude obtěžovat hlášení o plné paměti, nedostatku místa, načítání stránek bude rychlejší a přestanou i problémy se zasekáváním. CCleaner zdarma si můžete stáhnout do svého počítače, notebooku či mobilního telefonu. Kromě čištění odstraní i nepotřebné programy a soubory, opraví chyby, odstraní neplatné a nepoužívané položky v registru a také umí zastavit programy, které zpomalují start vašeho počítače. Dokonce smaže i soubory, o kterých jste si mysleli, že je už v počítači nemáte. Nerozumíte tomu? Vysvětlíme – vymazání historie, zda odinstalování aplikace nestačí k jejímu vymazání. Vymažete tak jen odkaz na soubor či aplikaci, která ale přesto zůstává na disku a zabírá místo. K jejímu úplnému odstranění potřebujete speciální program a nejlepší je pokud za něj nemusíte platit. CCleaner to zvládne hravě takže je dobré si CCleaner stáhnout již dnes a mít dostatek místa na disku hned po prvním spuštění tohoto programu.

CCleaner CS

CCleaner download free je lákavou nabídkou, ale ne každý je nadaný na jazyky. Pokud se obáváte, že by vám tento program mohl smazat i něco, co potřebujete, stáhněte si CCleaner CS – v českém jazyce. V programu se budete lépe orientovat a budete tak moci využít všech jeho funkcí – čistič pc, registr ai nástroje. Získáním CCleaner zdarma vyčistíte a optimalizujete systém. Samy si zvolíte co se má a co nemá smazat např. cache prohlížečů, cookies, nebo si můžete zvolit soubory a složky, které bude program čistit pravidelně případně je při čištění vynechá. Vyčistí dočasné soubory, odstraní stopy po odinstalovaných aplikacích a smaže historii prohlížeče – zajistíte si tak i více soukromí v internetu.

CCleaner portable

CCleaner portable je přenosnou verzí programu CCleaner. I v této verzi programu naleznete všechny funkce CCleaner takže se žádného omezení obávat nemusíte. Tato verze se určitě sejde správcem počítačových sítí. Její velkou výhodou je, že ji nemusíte instalovat. Můžete ji mít staženou třeba na USB a použít ji vždy když bude třeba. Takto máte kvalitní čistič pc vždy po ruce.

CCleaner professional

Pro společnosti, firmy či profesionály máme verzi CCleaner Professional. Kromě všech běžných funkcí zvládne toho víc. Pravidelné čištění počítače zdarma, čištění všech uživatelských účtů, mazání historie a cookies v době, kdy prohlížeč nepoužíváte a něco navíc. CCleaner je nejpoužívanější čistící program pro Windows, který se neustále vyvíjí a aktualizuje. CCleaner pro, aby udržel krok s vývojem systému se aktualizuje jednou za měsíc. Díky tomu je stále na předních příčkách vysoko nad ostatními aplikacemi podobného charakteru. Nemusíte se trápit jestli je pro vás lepší stáhnout CCleaner win10, nebo CCleaner pro.

CCleaner Windows 10

Windows 10 v současnosti používají miliony spokojených uživatelů. Pokud tento operační systém používáte i vy můžete si stáhnout nejnovější verzi CCleaner Windows 10. Postará se o čištění a optimalizaci operačního systému. Zrychlí načítání stránek, zrychlí start a vymaže nepotřebné soubory z disku a systému. Takže pokud nevíte, proč vašemu počítači vše dlouho trvá stáhněte si program pro čištění pc zdarma.

CCleaner key

CCleaner key je tvořen souborem písmen a číslic. Jde v podstatě o klíč, který je třeba zadat do programu při jeho prvním spuštění. Bez něj nemůžete využívat všechny funkce tohoto programu. I když je CCleaner zdarma, je třeba ji aktivovat. Při spuštění aplikace vás sama vyzve k zadání jména a klíče. Stačí to jen vyplnit a kliknout na položku Registrovat.

CCleaner stahuj

Myslíte si, že máte málo místa v počítači? Přemýšlíte jak byste ho uvolnili? CCleaner je program, který udrží váš počítač či mobilní telefon v kondici. Na disku máte ve skutečnosti mnohem více volného místa, než si myslíte. S programem CCleaner jej získáte rychle a jednoduše. Jednoduchý a nenáročný program na čištění pc zdarma může být nyní i váš. CCleaner zdarma si můžete stáhnout v různých verzích a pokud nechcete nemusíte jej mít instalován ani v počítači. CCleaner si můžete stáhnout i na USB klíč a můžete jej použít vždy když budete potřebovat – ať jste kdekoli. S verzí ccleaner win 10 získáte nejnovější verzi, která je kompatibilní s nejpoužívanějším systémem W10. CCleaner Professional se zase pravidelně aktualizuje, takže drží krok s každou aktualizací systému. Vyberte si verzi, která nejvíce vyhovuje vašim potřebám, stáhněte si CCleaner zdarma a více vás čištění počítače, plná paměť a zasekávání nemusí trápit.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Ccleaner.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Ccleaner.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Ccleaner?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

Ryujinx Nintendo 1.1.1213

Emulator Nintendo Switch

Freeware

0 kB

RAM Benchmark 1.3

Hodnocení výkonu RAM

Freeware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Installsimple

Tvorba instalačních balíčků.

Freeware

0 kB

Ucheck 5.0.3.0

Automatická aktualizace programů.

Freeware

0 kB

Magnify 10 1.0

Zvětšení obrazovky Windows.

Freeware

0 kB

Geeks3D Furmark 1.37.2.0

Test grafické karty.

Freeware

0 kB

Crystaldiskmark 8.0.4

Měření rychlosti pevného disku.

Freeware

0 kB

Adb Appcontrol 1.8.3

Správa Android aplikací.

Freeware

0 kB

Kioo Media Player 1.13

Multimediální přehrávač.

Freeware

0 kB

Wise Auto Shutdown 1.7.5.94

Automatické vypnutí PC.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Crystaldiskinfo Instalace 9.1.1

Informace o pevném disku PC.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Ccleaner 5.76

Nedostatek místa na disku? Načítání trvá příliš dlouho a nakonec se stejně pc zasekne? Stáhněte si program CCleaner zdarma a zapomeňte na tyto problémy.

3709

Freeware

Nero 9.4.12.3

Vypalování.

2282

Freeware

Daemon Tools Lite

DAEMON Tools Lite je velmi oblíbený programem, který využijete při práci s virtuálními CD/DVD disky. Tento nástroj je schopen emulovat téměř všechna chráněná i nechráněná CD nebo DVD.

1762

Freeware

Utorrent

uTorrent je program, se kterým se stahování a vyměňování i velkých dat a souborů stane hračkou. Je jedno jak velký soubor stahujete, kolik lidí ho zároveň s vámi stahuje – uTorrent je k tomu jako stvořený.

1722

Freeware

Čtečka Qr Kódů

QR kódy, stále častěji se s nimi setkáváme všude kolem nás. Vidíme je na každém kroku a ani nevíme co znamenají. Chcete to vede? Stačí pokud máte čtečku QR kódů ve svém mobilu a do tajů QR kódů se rychle dostanete.

1565

Freeware

842

Freeware

Vypínač Pc Na Dobrou Noc

Automatické vypnutí.

831

Freeware

Winrar

WinRAR je archivační program pro Microsoft Windows. Možná jednu, o které toho moc nevíte máte i vy – RAR. Víte jak rozbalit RAR nebo ZIP? Pokud se takový soubor nachází i ve vašem počítači víme vám poradit. Jak otevřít soubor RAR a mnoho dalších vám prozradíme nyní.

825

Freeware

Windows 10

Windows 10 je nejnovější operační systém od společnosti Microsoft. Můžete si jej stáhnout a používat ve stolních počítačích, noteboocích, tabletech, mobilních telefonech, v hracích konzolích a pod. Oproti předchozím verzím nejnovější Windows 10 vyniká hlavně tím, že vám v počítači zabere málo mie.

733

Freeware

Generátor Qr Code

EAN či QR - pokud nevíte jak na malou plochu umístit množství informací zkuste to s QR kódem. Pomocí generátoru QR kódů si jej můžete vytvořit a vložit do něj vše co potřebujete – od textu, přes hesla až po osobní či platební údaje vše.

663

Freeware

další programy »



logo

9253 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 5 dny

TOPlist