BodyFit Instruktor Alfa2.0cz



Líbí se Vám Fitbook Linie? V plné verzi se dozvíte o mnoho více faktů a principů, které Vám mohou pomoci na cestě k úspěšnému získání Vašeho osobního cíle.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu BodyFit Instruktor Alfa 2.0cz

Licence:

Demo

Licence:

Demo

Číslo verze:

2.0cz

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

studio.rathai

Web programu:

http://www.postavaprokazdeho.czNeznámý

Počet stažení:

35x   (tento týden: 2x)

Operační systémy:

95/98/ME/NT/2000/XP/2003

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Líbí se Vám Fitbook Linie? V plné verzi se dozvíte o mnoho více faktů a principů, které Vám mohou pomoci na cestě k úspěšnému získání Vašeho osobního cíle. Získejte také BodyFit Instructor Alfa s metodikou na více než 150 cviků. Na 200 fotografiích Vám kineziologii cviků spolu semnoupředvede modelka a fitnesska slečna Zuzana Johaníková. Nyní připravena nová verze BodyFit v edici FitBook za stejnou cenu! BodyFit Instruktor má 368 elektronických stran o praktické stránce fitness. Vychází v českém a také anglickém jazyce. (Další cizojazyčné verze, stejně jako DVD program Delta jsou v přípravě). Obsahuje nejen základy teorie Fitness, vložené ve stejnojmenné sekci, doplňující nezávislý první díl FitBook Linie, ale jeho stěžejním obsahem je hlavně zásobník cca 200 cviků jejich variant a modifikacích přehledně setříděných dle lokace působení na sval. Součástí je kromě fotodokumentace cviku také jeho podrobný popis. Je vysvětlen průběh techniky pohybu s dýcháním. Jsou zde uvedeny kompatibilní varianty cviku a informace, které uvádějí důležitost některých poznatků a eliminují vytváření chyb. Samozřejmostí této sekce je přechod k informacím o aerobním tréninku jako nezbytné součásti. Aerobních formách a začleňování této aktivity do Vašeho tréninkového programu. Program BodyFit informuje také o stretchingu jako o oblasti s největšími nedostatky sportovních cvičenců. Zabývá se nejen osvětlením definic, druhů a pojmů, ale zavedením stretchingu do cvičební praxe. Není opomenuta ani klidová část mimo tréninkový proces fitness. V sekci s názvem 'Regenerace' se dozvíte běžné druhy i podrobné lékařské praktiky, související s touto problematikou. Následná část 'Tréninkový plán' seznamuje s odbornou metodikou fitness a principy cvičení. V téže sekci je zahrnuta problematika při zdravotním postižení pohybového aparátu ale i běžných dysbalancích běžné cvičící populace. Závěr sekce je určen ženám a problematice cvičení a těhotenství. Bonusově je také přidána kladně hodnocená část předchozí elektronické publikace FitBook Linie a to sekce doplňků výživy. Zde se tedy čtenář podrobně seznámí s druhy doplňků stravy, jejich použitím a komplexní problematikou suplementace. Nechybí ani možnost odborného vypracování tréninkových fitness služeb nabízené autorem. BodyFit Instruktor je názornou a poučnou pomůckou všem začátečníkům, ale i pokročilým cvičencům a cvičenkám zajímajících se o kulturistiku nebo fitness. Mnohým se spolu s Fitbookem Linie jistě bude hodit na cestě k zlepšení své postavy i zdraví. --- studio Rathai

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu BodyFit Instruktor Alfa.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu BodyFit Instruktor Alfa.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu BodyFit Instruktor Alfa?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Osmos

PC hra

Demo

0 kB

Amoriax 1.0

Taktická PC hra

Freeware

0 kB

Palworld Steam

PC survival hra

Komerční

0 kB

Road of Mahjong 1.0.1

Logická mobilní hra

Freeware

0 kB

další nové programy »

Nové aktualizace

Traffic Escape 2.9.0

Mobilní hra.

Freeware

0 kB

Can You Escape The 100 Room

Úniková mobilní hra.

Freeware

0 kB

Homescapes

Hra do mobilu.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Refind Self 1.0.261

Hra do mobilu.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Delicious – Vánoční Carol 34.2

Vánoční hra do mobilu.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

další aktualizace »



Mafia 1

PC hra.

2487

Freeware

Minecraft

Počítačová hra, kde nejste omezeni pohybem, jednáním a ani časem má název Minecraft. Od svého počátku se hra neustále vyvíjí a nemá konec, vždy v ní můžete pokračovat. Tuto hru můžete hrát single, nebo si zahrajte spolu s přáteli - Minecraft multiplayer. O popularitě této hry svědčí i fak

1665

Freeware

The Sims 4

PC hra.

1585

Freeware

Mafia 2

PC hra.

1399

Freeware

1294

Freeware

Fortnite

Hra Fortnite je ve světě online her nováčkem. Ale už teď má. tato hra opřežití na ostrově mezi stovkou hráčů miliony nadšenců. 100 hráčů a vítěz může být jen jeden - buďte jím vy. Staňte se nejlepším bojovníkem a vyhrajte vládu nad světem.

1202

Freeware

Game Twist Slots

Kasino hry.

1133

Freeware

Vietcong

PC hra.

1062

Freeware

768

Freeware

Mariáš

Karetní hry.

752

Freeware

další programy »



logo

9286 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 20 hodinami

TOPlist