Avast Free Antivirus



Kvalitní a špičkový antivirus by měl být povinnou výbavou všech počítačů a mobilních zařízení. Chrání vaše soukromí, zvyšuje bezpečnost surfování a ochrání vaše osobní soubory a citlivé údaje před útočníky.

Hodnocení

(4 - 0 x)

Jak hodnotit

Hvězdičky ukazují hodnocení ostatními uživateli. Chcete-li hodnotit program i vy, klikněte na příslušnou hvězdičku. Čím více hvězdiček je označeno oranžově, tím vyšší je hodnocení. Pokud se hvězdičky při najetí myši neoznačují, již jste hlasovali.

Parametry programu Avast Free Antivirus

Licence:

Freeware

Licence:

Freeware

Číslo verze:

Instaluje se:

Ano

Podporované jazyky:

Jiný než čeština

Velikost:

0 kB

Aktualizováno:

Autor:

Web programu:

Neznámý

Počet stažení:

551x   (tento týden: 2x)

Operační systémy:

Windows

Popis Obrázky (1) Diskuze (0) Další verze (0)

Kvalitní a špičkový antivirus by měl být povinnou výbavou všech počítačů a mobilních zařízení. Chrání vaše soukromí, zvyšuje bezpečnost surfování a ochrání vaše osobní soubory a citlivé údaje před útočníky. V dnešní době počítačů, tabletů, mobilních telefonů a různých jiných zařízení, s nimiž lze připojit k internetu význam antivirových programů, snad ani není třeba zdůrazňovat. Pokud ve svém počítači nemáte žádné antivirusové programy riskujete příliš mnoho. Nejen ztrátu svých soukromých položek v počítači, ale i přístup k důležitým soukromým a citlivým informacím (hesla, bankovní účty, ...)

Co je Antivirus?

Antivirus, antivir nebo antivirový software je program, jehož hlavním úkolem je rozeznat a eliminovat počítačové viry. Ty se do počítače mohou dostat z různých míst – CD, DVD, USB, pomocí e-mailu, nebo i prostřednictvím www. Ustříhnout všechny vstupní brány vám pomůže antivirový program. Antivirový program obsahuje seznam známých virů a také škodlivých souborů. Jakmile si antivirus zdarma stáhnete porovná soubory na disku se svým seznamem. Pokud si virus stáhnete během prohlížení internetu, otevření souboru v e-maily a pod. antivir ho rozpozná a upozorní vás na něj. Totéž udělá objeví-li škodlivý či podezřelý soubor a pod. Uloží soubory do karantény a prozkoumá je. Jelikož ve světě neustále vznikají nové a nové viry je třeba aby byl antivirový program pravidelně aktualizován. Jen takto může získat aktuální seznam virů. Od antivirusového programu záleží jak jste chráněni před různými typy virů. Čím kvalitnější je program, tím vyšší je bezpečnost vašeho počítače. Tak neváhejte a získáte tento důležitý program zdarma. Antivirus zdarma se nenabízí každý den, proto byste neměli dlouho váhat.

Počítačové viry

Tipy virusů – zamysleli jste se už nad tím, kolik jich je? Množství, a každý z nich se může kdykoli dostat do vašeho notebooku či mobilního telefonu. Zbavit se ho může být nejen časově, ale i finančně náročné a ne vždy se to může podařit. Ale pojďme ještě na chvíli k virům. Počítačové virusy druhy – určitě jste se již setkali s některými výrazy, které souvisejí s typy virů. Malware – pronikne do vašeho počítače, může v něm napáchat množství škod, ale také nenápadně sbírat informace (i ty soukromé). Nejznámějším malwerem je virus Trojský koně. Na rozdíl od počítačového viru se sám nešíří. Zákeřnost Trojského koně spočívá v tom, že se tváří jako aplikace či program, který má svou funkci. Tuto funkci může, ale nemusí vykonávat, ale jisté je, obsahuje destrukční program – může vypouštět různé viry, sbírat a odesílat informace z vašeho počítače, ničit soubory či přepisovat data na HDD,... může obsahovat množství jiných tipů virů, které zahltí váš počítač . Phishing – metoda, pomocí které se snaží cizí osoby získat vaše osobní a soukromé údaje (hesla, rodná čísla, čísla křed. karet apod.). Scareware, Ransomware – tento typ virů se snaží získat peníze. Zablokuje vám počítač, nebo jen přístup k některým souborům, nebo vám sdělí, že máte virus. Chcete-li počítač znovu používat vyzve vás abyste zaplatili. Spyware – virus, který o vás sbírá informace, aniž byste o tom věděli. Nasbíraná data odešle a jak je osoba, které přijdou použije je na jejím svědomí. S pomocí spyware může jiná osoba získat kontrolu nad vaším počítačem.

Nejlepší antivirus zdarma - Avast Free Antivirus

Virus je pro každý počítač velkým nebezpečím. Proto byste měli investovat do kvalitního antivirového programu. Pravdou je, že kvalita něco stojí, ale existuje řešení. Mnozí uživatelé proto přemýšlejí jak stáhnout bezplatný antivirus. Pár kvalitních a bezplatných existuje a jedním z nich je antivirus avast. Není antivirus FREE jako antivirus FREE. Pokud hledáte antivirový program pro svůj počítač, za který byste nemuseli platit sáhněte po tom nejlepším. Nejlepší antivirus zdarma 2018 je podle AV – Comparatives antivirový program Avast Free Antivirus. Podle všeho mu titul nejlepší antivirus zdarma 2019 neujde ani nyní. Vaše zařízení ochrání před viry, spywarem, malwerem, ransomwarem a také před phishingovými ataky. Váš počítač i vaše citlivé údaje jsou s tímto antivirovým programem v bezpečí a to zcela zdarma. Takže pokud nejblíže uvidíte výzvu „Stahuj antivirus“ určitě ji neobcházejte. Špičkový a kvalitní antivirus zdarma můžete mít i ve svém počítači, mobilním telefonu či tabletu.

Avast Free Antivirus download (cs)

Avast je antivirový program, který řeší problémy v reálném čase – sleduje chování softwaru a pokud zachytí něco podezřelého izoluje to. Zajišťuje ochranu vašich hesel, čísel kreditních karet, zkontroluje stažené aplikace a také jejich aktualizace. Vyčistí váš prohlížeč, panel nástrojů a nepotřebná rozšíření odstraní. Avast se jednoduše vyplatí, udrží váš počítač v kondici. Pokud nevěříte prohlédněte si Avast recenze, uživatelé si antivirus Avast neumějí vynachválit. Tento antivirus zdarma si to rozhodně zaslouží. Nyní si tento celosvětově nejlepší antivirový program zdarma můžete stáhnout v češtině. Přehledné rozhraní a jednoduché ovládání jsou přednostmi, které hovoří v prospěch tohoto programu.

Avast registrace

Pokud jste se rozhodli stáhnout a instalovat si Avast budete se muset během 30 dnů zaregistrovat. Jen tak jej budete moci používat i po uplynutí této doby jeden rok. Registrace Avast pro rok zdarma není náročná. Stačí k tomu jen pár minut vašeho času. Otevřete aplikaci a přejděte do nastavení. Vyberte položku registrovat. Pokud nejste registrováni tak to udělejte - registrujte se. Zvolte si základní ochranu a potvrďte to. Pokud nejste na svém počítači můžete se registrovat on-line prostřednictvím formuláře, kde uvedete svou mailovou adresu. Na ni vám přijde licenční klíč, který, když budete na svém počítači jen zkopírujete do aplikace do položky vložit licenční klíč. Podařilo se vám provést registrace Avast pro rok zdarma. Po uplynutí této doby stačí celý postup zopakovat a antivirus Avast bude chránit váš počítač i další rok. Registrace je nutná, nebudete za ni nic platit, ale bez ní nebude váš antivir pravidelně aktualizován a váš počítač dostatečně chráněn.

Avast Windows

Avast Free Antivirus je plně kompatibilní s operačním systémem Windows. Můžete si klidně stáhnout antivirus Avast, pokud používáte i starší verze. Nemusíte surfovat na internetu a vyhledávat konkrétní antivirus. Jednoduše si jej stáhněte, instalujte abuďte v bezpečí.
  • Avast Windows 7
  • Avast Windows xp
  • Avast Windows Vista
  • Avast Windows 10
Nezapomeňte se registrovat, v opačném případě bude funkce této aplikace Avast update zbytečná a vy se k novým aktualizacím nedostanete.

Avast Mac

Majitelé operačních systémů Mac nemusí hledat jiné alternativní antivirové programy k zajištění svého počítače. Avast si mohou stáhnout bezplatně a užívat všechny jeho antivirové funkce. Součástí tohoto programu je i Avast Password – tato část programu uchovává vaše hesla mnohem bezpečněji než internetový prohlížeč. Pomůže vám také vytvořit silné heslo. Tuto funkci můžete používat i v operačním systému Windows či na mobilních zařízeních.

Avast cena

Avast Free Antivirus pro domácí a nekomerční použití je zdarma. Můžete si jej stáhnout a pokud se budete pravidelně registrovat (jednou za rok) bude se pravidelně aktualizovat a plnit svou funkci. Pokud chcete program pro komerční použití a získat více funkcí ochrany, budete si muset něco připlatit. Programy Avast Pro, Avast Premium a Avast Ultimate si můžete zakoupit cca od 70 do 100 euro na jedno zařízení na rok. Po uplynutí doby pokud budete chtít program používat dále si jej musíte zakoupit znovu. Více informací o ceně a jednotlivých tarifech naleznete například v této recenzi programu Avast. Abyste nekupovali pověstnou kočku v pytli můžete si tyto antivirové programy vyzkoušet na 30 dní zdarma a až následně se rozhodnout jestli je budete používat, nebo si vyberete jiný program.

Avast online scanner

Antivirus Avast si nemusíte stahovat do počítače či mobilního zařízení a přesto různé tipy virů nebudou mít u vás sebemenší šanci. Jak je to možné? Jednoduše. Avast online scanner je služba, kterou společnost Avast poskytuje zdarma. Můžete si nechat své zařízení zkontrolovat kdykoli budete chtít. Zkontroluje vaše připojení, aplikace a jejich rozšíření a upozorní vás, když najde něco podezřelého.

Avast mobile security

Mobilní telefony dnes běžně nahrazují počítače – surfování na internetu, vyřizování e-mailů, prohlížení stránek, sociálních sítí a pod. Virus se do tohoto zařízení může dostat kdykoli. Zabezpečte svůj telefon pořádným antivirovým programem. Avast Android nebo Avast iPhone vás ochrání před téměř 2 500 viry, které každý den na vás číhají. Dokonce vám může i ztracený, ukradený či zapomenutý telefon najít. Pokud se si to s programem Avast rozmyslíte můžete si jej odinstalovat. Není to vůbec náročné. Takže jak odinstalovat Avast? – v aplikacích a funkcích si najděte Avast Antivirus, otevřete jej a klikněte na políčko odinstalovat. Pokud se zobrazí nabídka potvrdit příkaz klikněte na ano. Zobrazí se vám průvodce instalace Avastu, kde bude i nabídka k odinstalování. Klepněte na ni a potvrďte to. Počkejte chvíli, než se program odinstalujte a restartujte počítač.

Avast VPN

O bezpečné surfování na internetu prostřednictvím veřejných sítí se antivirus Avast postará za vás. S jeho stažením získáte i SecureLine VPN, což je vlastně část programu, která vám zajistí soukromí a výrazně ztíží přístup nechtěným osobám do vašeho počítače. Takto si nebudete muset stahovat další aplikace, které by vám toto soukromí zabezpečily. Pokud ale máte jiné antivirové programy, je lepší si zjistit, zda funkci VPN mají.

Avast Wi-Fi Finder

Pro lepší bezpečí také jistě uvítáte přítomnost programu Inspektor Wi-Fi. Ten vyhledá slabá místa ve vaší Wi-Fi síti, odhalí zranitelnosti routeru, pomůže vám s vytvořením silných hesel a pokud se někdo připojí na vaši síť oznámí vám to. Antivirus zdarma vám kromě ochrany před viry poskytne i bezpečné soukromí a dohled nad vaší Wi-Fi sítí. Ne nadarmo si Avast získal titul Nejlepší antivirus zdarma 2018

Další bezplatný antivirus program

Antivirové programy jsou velmi žádané, proto jich na trhu naleznete několik. Mezi ty nejlepší se řadí také:

ESET NOD32 Antivirus (FREE)

Velmi oblíbený ai populární antivirový program české společnosti používají miliony uživatelů na světě. Antivirus eset si můžete otestovat i vy. Eset NOD32 antivirus zdarma si můžete stáhnout a používat 30 dní zdarma. Potom už za něj budete muset zaplatit. Eset antivirus FREE je nabídka, nad kterou není třeba dlouho otálet. Každá verze má novější nebo vylepšené novinky a funkce, které váš PC ochrání před jakýmikoli hrozbami. Seset smart budete moci bez nejmenších obav používat kreditní kartu a svůj účet (zajistí prohlížeč). Společnost Eset také nabízí bezplatnou službu Eset online scanner. Jde o jednorázovou kontrolu počítače a odstranění případných nalezených malwerů.

AVG antivirus (FREE)

AVG internet odrazí všechny útoky hackerů do vašeho soukromí v počítači. Zajistí vaše osobní soubory, jednotky USB a DVD, poradí si s hrozbami a ani virus Trójský kůň nemá šanci dostat se do vašeho systému. Tak jako většina kvalitních antivirových programů, i tento má svou hodnotu. AVG antivirus cena s ohledem na to co nabízí je oproti ostatním docela vysoká (kolem 90 euro). Než ji zaplatíte a začnete program používat můžete si na 30 dní antivirus zdarma vyzkoušet.

Antivirus Kaspersky (FREE)

Tento antivir vám jistě něco říká. Antivirus Kaspersky zdarma můžete vyzkoušet na 30 dní. Je kompatibilní s operačními systémy Windows i Mac a ochrání i vaše mobilní zařízení. Pokud chcete ochranu před viry na špičkové úrovni, musíte si za ni připlatit. Aplikace v tomto článku vám ji poskytnou, stačí si jen vybrat a stáhnout tu, která vám nejvíce vyhovuje.

Příspěvků: 0

Jméno *

E-mail

Titulek *

Text *

Opište kód z obrázku *

kod

{comment_error}

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

ajax wait
K tomuto programu nejsou žádné komentáře.

Zobrazeno 1 - 20

Zobrazeno po

Nebyly nalezeny žádné jiné verze programu Avast Free Antivirus.



Nebyly nalezeny žádné starší verze programu Avast Free Antivirus.



Chcete vědět o všech novinkách a aktualizacích programu Avast Free Antivirus?

Přihlašte se k odběru zdarma...



Nejnovější v kategorii

další nové programy »

Nové aktualizace

Freeware

0 kB

Roguekiller 15.6.4.0

Detekce a odstranění malware.

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Zonealarm Free 15.6.121.18102

Ochrana PC – firewall a antivir.

Freeware

0 kB

Mcafee Livesafe 14.0

Antivirový program.

Freeware

0 kB

Occt 9.1.0

Kontrola stability systému.

Freeware

0 kB

W32. Blaster. Worm Removal Tool 1.0.0

Automatické odstraňování virů.

Freeware

0 kB

další aktualizace »



819

Freeware

Avast Free Antivirus

Kvalitní a špičkový antivirus by měl být povinnou výbavou všech počítačů a mobilních zařízení. Chrání vaše soukromí, zvyšuje bezpečnost surfování a ochrání vaše osobní soubory a citlivé údaje před útočníky.

551

Freeware

Ip Camera Viewer 4.09

IP Camera Viewer je program pro správu kamer. Umožní vám ovládat až čtyři kamery najednou. IP Camera Viewer si můžete stáhnout zdarma.

520

Freeware

Avg Antivirus Free 2019

AVG AntiVirus FREE je špičkový antivirový program, který zachytí hrozby z internetu. Základní antivir AVG může být váš zdarma.

355

Freeware

Malwarebytes 3.7.1.2839

Malwarebytes je program na odhalení a zničení různých virů, červů, trojských koní,... Tento anti malware program zastaví každý škodlivý program ještě dříve než se stihne ve vašem počítači zdomácnět.

353

Freeware

Spybot Search & Destroy 2.8.67

Spybot Search & Destroy je program, který se řadí do kategorie antivirových programů. Jak název napovídá program Spybot S&D najde a zničí spyware, adware, malware, keyloggery a trojské koně. Tento program toho ví ale o něco víc.

327

Freeware

Eset Nod32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus je nejlepší antivirový program, který si můžete stáhnout na jeden měsíc zdarma. Neváhejte, stahujte!

326

Freeware

Kaspersky Free Antivirus 19.0.0.1088

Kaspersky Free Antivirus je jedním z nejspolehlivějších antivirových programů na světě. Nyní si jej můžete stáhnout zdarma.

318

Freeware

313

Freeware

Core Temp 1.16

Měřič CPU.

148

Freeware

další programy »



logo

9284 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 3 dny

TOPlist